• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Kızlar ben yazmak istiyorum.
Haklısınız yazmamam daha iyi olacak ama eğer yazmazsam daha kötü olucağım çünkü ben ona hiç bir şey söylemedim zaten. Bu beni aylardır mahvetti. İçine koysun koymasın cevap versin vermesin. Böyle bir mail attıgına göre öyle yada böyle içine dert olmuş bir seyler. Tamamen mutlu degıl. Benım soyledıgım onu tamamen mutsuz pişman etmez belki ama benım ıcım sogur?
Suskunlugum asaletımdendır olayını aylardır ılk andan berı yapıyorum ama mahalle karısına donmemek ıcın hep zor tuttum kendımı. Fırsat bu fırsat döşemek istiyorum.
Yazmayın

Haklısınız yazmamam daha iyi olacak ama eğer yazmazsam daha kötü olucağım çünkü ben ona hiç bir şey söylemedim zaten. Bu beni aylardır mahvetti. İçine koysun koymasın cevap versin vermesin. Böyle bir mail attıgına göre öyle yada böyle içine dert olmuş bir seyler. Tamamen mutlu degıl. Benım soyledıgım onu tamamen mutsuz pişman etmez belki ama benım ıcım sogur?
Suskunlugum asaletımdendır olayını aylardır ılk andan berı yapıyorum ama mahalle karısına donmemek ıcın hep zor tuttum kendımı. Fırsat bu fırsat döşemek istiyorum.
Yani illa istiyorsan yaz ama burya yazdigin maili sakin yazma olmaz o

Valla haklisin. Buradan yazma demek kolay ama bende bu kadar aci ceksem yazmadan duramazdim herhalde.

Yaz dok icini rahatla. Bosver senin psikolojine hangisi iyi geliyorsa onu yap. Nasil anlarsa anlasin.

Ama bir daha cevap yazmazsa uzulmeyeceginden emin ol. Kendini en kotusune hazirla ki yikilmayasin.

bence yazarsan pişman olursun mugehatun mugehatun
neden dersen her seferinde her yazdığın cümlede bir şeyler eksik kalacak
acı kelimelere sığmıyor
aynı şekilde değil ama bi şekilde tecrübe ile diyorum
sonrasında ise keşke yazmasaydım deniyor..

Aşkım döşemeden o yukarıdaki cümleyi yazsan niyetini anlamış olursun derdi neymiş diğer mailinde söyler. "olmasaydı sonumuz böyle"mi? bu sonu ben seçmedim ki x"
Yani yem atıcaz bakalım derdi ne kendisini içini dökmesi için fırsat vericez ama sen bilirsin yine de.. o pis adamın attığı bu tek mail bile fonda "weeee areee theee champiioooonnnnssss" şarkısının çalmasına yetti.:sampiyon:

Hayat sizin hayatınız ne isterseniz onu yapmakta özgürsünüz ama bu sizi daha çok üzecek valla buraya sayfalarca yazmayın diye direteceğim. Ona mail atmak anlık sizi rahatlatır ama sonrasını düşünün. Cevap gelse bir gelmese bir. Gelse şöyle yazıcam böyle yazıcam bu döngü böyle gider. Yazmasa bir daha mı yazsam battı balık yan gider diye karmaşaya düşeceksiniz. Ne yazmak istiyorsanız buraya yazın biz de size desteğiz ahlarınız yanına kalmaz inşallah En Büyük KK

Bence yazmamalısın. Ama yazarsan da ona duygularını acını hissettirecek şekilde yazma.
Soğukkanlı cool bi cevap ver bence.
Karınla ve çocuğunla mutlu olmak için helallik almaya mı geldin falan yaz. Uzun uzadıya bana böyle yaptın bu sonu ben seçmedim aciz aciz şeyler yazma sakın. :(

ya kendime çok üzüldüm şuanda kız okadar mı yav :KK43:
Hayatımda biri var kısmı hariç o kadar da kötü değil bence, bütün pişmanlıklar senin problemin ben artık ilgilenmiyorum demekten sana hala aşığım mesajı verilmez en azından ben öyle anlamam.

Ama yazma müge şimdi, sen sessiz kaldıkça o sana tekrar yazacak. Şimdi yazarsan hemen atlamış olursun, firdevs hanım taktiği uygula

Mugeeeeeeeee bana bak yaz kız deki

Seni dusundugumu nerden çıkardın. Yaşandı bitti saygisizca de. Ama bu maili hayatimdaki insana bildirmeliyim. Aldatmanin en kucugune bile tahammulum yok artık de.

De de de KIZ

SINIR OLDUMM

Bence de cevap yazmayın, çünkü;

-onu umursamıyormuş mutluymuş tarzında yazarsanız onun vicdanını rahatlamış olursunuz, içi falan acımaz, tam tersine mutlu mesut hayatına bakar

-içinizdeki öfkeyi dökerseniz de bana kızgın, demek ki hala beni unutamamış der
Her iki durumda da o karlı çıkar, en iyisi onu merakta bırakmak, çatlatmak

Cevap yazarsanız da ben olsam; "demek evlendin, mutluluklar dilerim, bebeğin için de hayırlı olsun ama beni hayatındaki kadınla karıştırma, evli bir adamla değil birlikte olmak mesajlaşmak bile beni fazlasıyla rahatsız eder, bunu bilmen lazımdı, o kadar ahlaksız değilim şükürler olsun ki, o yüzden çok rica ediyorum, yazma...." gibi bişey yazardım herhalde :işsiz:

Kelimesi kelimesine +1500

Back
X