• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Kız bekleyemem artık beklersemde yazmam. Ben bir şeyler yazmak istiyorum şöyle koyucu benımde ıcımı sogutan cınsten.
Belki soru işareti gönderirsen daha çok laf alırsın diye didimdi.

Kızlar kafam çorba oldu.
Benim yüreğim yazmaktan yana. Bir şeyler söyleyeyim koyucu olsun. O yazar yazmaz umrumda degıl ama ben bişeyler soyleyeyım artık dıyorum.Bir yandan herkes yazma dıyor.
Susmakta konusmakta zulum
Napcam ya ben :(

"Üzülme lütfen her bitiş yeni bir başlangıçtır derler ya, bende yeni bir ilişkiye başladım çok mutluyum.tekrar yazmazsan sevinirim.hoscakal."
bunu yazıcam kızlar. Hatta yazıyorum. Tam işten çıkış saati, eve giderken okusunda morali bozulsun inşallaahhhh

"Üzülmüyorum, ben de çok mutluyum. Biliyor musun kızım olacak. Senin de mutlu olmana çok sevindim. Her işte bir hayır vardır. Ayrılmamız ikimizin için de iyi oldu. Mutluluğumu gölgeleyen tek şey senin mutsuz olma ihtimalindi. İyi olduğunu öğrendim rahatladım. Allah'a emanet ol" yazarsa ne hissedersiniz?

Kızlar sadece yazsam:
"Ne istiyorsun x?!" yazsam. Böyle anlayamamış hesap soran ne var ulan tarzında olmazmı? cevap gelirse o mınvalde yazarım bende

"Senin de benim gibi mutlu olmanı dilerim. Asabi olmana gerek yok. Neyse ki çevremde artık hiç asabi insan yok. Umarım mutlu olur ve rahatlarsın" yazarsa ne hissedersiniz?

Karısına yell.z dediğiniz mesaja "Kimse benim karım hakkında böyle konuşamaz. İnsanlık edip, acıyıp mesaj attım. İyi ki ayrılmışız. Engelliyorum, boşuna bir daha yazma. Başka yerden ulaşmaya çalışırsan avukatımla ve polisle muhatap olursun" yazarsa ne hissedersiniz?

Her şeyi söyleyebilir, kontrol edemezsiniz. Siz en iyisi yazmayı düşündüğünüz şeyleri yazın, biz gelebilecek cevapları yazalım. Yazdığınız için rahatlar mıydınız pişman mı olurdunuz karar verin. Düşünüp isterseniz o zaman gönderirsiniz.

Kız bekleyemem artık beklersemde yazmam. Ben bir şeyler yazmak istiyorum şöyle koyucu benımde ıcımı sogutan cınsten.

Vicdanı, onuru olmayan bir adam senin yazdığın üç satırla utanır mı? Utanması olan adam sence bunları yapar üstüne pişkin pişkin sana yazabilir miydi?
Ne yazarsan yaz o adama sökmez.
Bence yazma
Cidden küfür de etsen, güzel bir laf da soksan, beddua da okusan vicdanı olmayan utanması olmayan bir adamda işe yaramaz.
Yazma en güzel cevap bu olacak.

bir iki hafta sosyal medyada mutluluktan uç bence . diskolar barlar lunaparklar eğlence merkezleri aklına ne gelirse seninle inlesin hepsini chek in yap görsün . yep yeni erkeklerle fotoğraf bile atabilirsin . sonra bir iki arkadaşınla wp konuşmalarını eğlenceli olmak şartıyla ...

bunların hepsini gördüğünden emin olduktan sonra

ilk başta diyere yaptı bütün şerefsizlikleri yaz içini dök

Sonra ama şuan de ileride nasıl hissetmek istiyorsan onu şimdi hissediyor muşsun gibi yaz sonrada kendini bu kadar değerli görmemen gerektiğini anladın mı de ?

Bende beklemen taraftarıyım

Vicdanı, onuru olmayan bir adam senin yazdığın üç satırla utanır mı? Utanması olan adam sence bunları yapar üstüne pişkin pişkin sana yazabilir miydi?
Ne yazarsan yaz o adama sökmez.
Bence yazma
Cidden küfür de etsen, güzel bir laf da soksan, beddua da okusan vicdanı olmayan utanması olmayan bir adamda işe yaramaz.
Yazma en güzel cevap bu olacak.

Katiliyorum. Her soylenecek hakarette adam "beni hala unutmamis" mesaji alacak yoksa "ben ne yaptim cok pismanim" diyecegini icinin aciyacagini zannetmiyorum.

Konularını hep takip ettim, bencede kesinlikle yazma, yazacağın hiçbirşey böyle bi adama koymaz ancak susman tepkisiz kalman koyar, resmen günah çıkartma ve azıcık inançlıysa gelecekte sana yaptıkları çıkar korkusu bence

Bi arkadaşın dediği gibi bu noktadan sonra sen galipsin bırak herkes kendi olan- olmayan vicdanında bogulsun gitsin

Ayy bi üye yazdı ya çocuğun senden olduğuna ne kadar eminsin falan gibi bi cümle kursan, bu şüpheyi aklına düşürsen kafasında kursa kursa 2.kadına sarsa hatta test istese de evlilikle batsa keşke. :işsiz:

bence yapmasın mügenin ruhu çok kırılgan adam sinile senin veremediğini başkası verdi diye b*k sürme tarzı bir şey derse altından kalkamaz . Erkekler böyle durumlar da durum düşünmek yerine ilk karşındakine kızarlar

Kızlar kafam çorba oldu.
Benim yüreğim yazmaktan yana. Bir şeyler söyleyeyim koyucu olsun. O yazar yazmaz umrumda degıl ama ben bişeyler soyleyeyım artık dıyorum.Bir yandan herkes yazma dıyor.
Napcam ya ben :KK43:
Yazacağınız hiçbir şeyin koyacağını sanmıyorum, öyle bir adam değil eski eşiniz.
En fazla maili okuduktan sonra yüzü düşer, sonra "amaan" der geçer. Siz içinizi dökmek istiyorsanız bunu yapmış olursunuz ama ona etki edeceğini düşünmüyorum.

Yazacağınız hiçbir şeyin koyacağını sanmıyorum, öyle bir adam değil eski eşiniz.
En fazla maili okuduktan sonra yüzü düşer, sonra "amaan" der geçer. Siz içinizi dökmek istiyorsanız bunu yapmış olursunuz ama ona etki edeceğini düşünmüyorum.

Adam bu maili atmış ama. Sana çok haksızlık ettim demiş. Amaan diyip geçecek olsa hiç uğraşmazdı.

Bence hakkını helal etmemen gibi bir cevap çok ağır gelebilir ona.

Kızlar kafam çorba oldu.
Napcam ya ben :KK43:
Ne yazarsan yaz ona etki etmeyecek en fazla takılacağı 5 dk sonra unutup gidecek. İlla bir şey yazacaksan kendini küçük düşürecek şeyler yazma . Özellikle hayatımda yeni biri var sakın yazma buna asla inanmaz.

bence yapmasın mügenin ruhu çok kırılgan adam sinile senin veremediğini başkası verdi diye b*k sürme tarzı bir şey derse altından kalkamaz . Erkekler böyle durumlar da durum düşünmek yerine ilk karşındakine kızarlar
Bunu yazıp engelleyecek zaten. Elbette hazmedemeyecek kim hazmeder böyle bir lafı? Biz tedavi görüyorduk seninde hemen çocuğun oldu ne kadar da eminsin senden olduğundan ;) dese o şüphe bile yeter. Evet Müge kırılgan biri ama onlar merhametli olunmayı haketmiyor.

Adam bu maili atmış ama. Sana çok haksızlık ettim demiş. Amaan diyip geçecek olsa hiç uğraşmazdı.

Bence hakkını helal etmemen gibi bir cevap çok ağır gelebilir ona.
Ben hiç sanmıyorum.
Hakkını helal etme kısmına bozulabilir ama Müge'nin düşündüğü gibi onun ne kadar mutlu, rahat olduğu veya yaptığının nasıl şerefsizlik olduğu vs yönündeki "koyacak" şeyleri umursamaz.

Haksızlık ettim demesi de normal çünkü haksızlık etmiş. Bunu bir gerçek, gerçeği ifade etmiş. Ama sonuçta bu adam hayatına iyi kötü devam ediyor, karısı var, çocuğu olacak. Bu mailleşmelerin sonucunda mutsuz olacağını düşünmüyorum, en fazla birkaç saat olur geçer. Çünkü dikkatini dağıtacak çok şey var hayatında.

Kafanız karışmayacaksa ve hep içinizde kalacağını keşke söyleseydim diyeceğinizi ve daha iyi olacağınızı biliyorsanız sadece içinizi dökün rahatlayın ve daha sonra ne derse desin susun bir ömür, kafam karışır bir yerden sonra içimde kalmaz diyorsanız susun.

Ben hiç sanmıyorum.
Hakkını helal etme kısmına bozulabilir ama Müge'nin düşündüğü gibi onun ne kadar mutlu, rahat olduğu veya yaptığının nasıl şerefsizlik olduğu vs yönündeki "koyacak" şeyleri umursamaz.

Haksızlık ettim demesi de normal çünkü haksızlık etmiş. Bunu bir gerçek, gerçeği ifade etmiş. Ama sonuçta bu adam hayatına iyi kötü devam ediyor, karısı var, çocuğu olacak. Bu mailleşmelerin sonucunda mutsuz olacağını düşünmüyorum, en fazla birkaç saat olur geçer. Çünkü dikkatini dağıtacak çok şey var hayatında.

Ben de mutlu ve unutmuş gibi davranmaması gerektiğini düşünüyorum. Adam ona takılacak biri değil belli ki. Ama bu maili atmasının bir nedeni olmalı. Belki huzursuzluk? Pişmanlık? Hiç cevap verilmemeli aslında ama ille verilecekse ağır bir cevap olmalı bence.

Vicdanini yokluyor öküz cevap verme canim.cocugu olacakmis ya aklinca belkide beddua etmemen icin vicdan yapior.belkide yaptigi pisligi temizlemek icin evlenfi simdi köpekler gibi pisman ama cevap vermeye deymez.cevap verirsen kendini adam yerine koydun sanir.verme cevap falan adam yerine koyma.beddua bile etmek icin bisey yazma bence canim.defolup gitmis ne diye karabatak gibi cikip acilarini deprestirio hazmi alio bunlar anlamiyorumki hayatindan heryerden engelle bunu canim.lutfedip bide mail yazmis yaa

Back
X