Lansinoh eller serbest

arya0707

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
58
15
18
27
Kızlar merhaba lansinoh eller serbest sağım makinesi aldım daha dün akşam dünden beri bütün modlarını deniyorum göğüsüm kıpırdamıyo bile hiç çekmiyo bunun farklı bi modu felan var mı üründe mi bi sıkıntı var

Ben kullanıyorum çok da memnunum 2 aydır çalışacağım için düzenli sağım yapıyorum. Öncelikte bütün aparatlarını doğru taktığınıza ve göğsünüzü doğru yerleştirdiğinize emin olun . Ben öncelikte en sonda olan masaj modunda 5 dk sağıyorm . Daha sonra da 2. Sırada olan sağım modunda göğsümün hasaslığjna göre 2 de 3 de ve 4 de sağıyorum . Çok şükür iyi de sağım oluyor . Bol su içiyorum ve gün içinde incir kayısı ve ceviz felan atıştırıyorum. Günlük süt için 1 bardak rezene çayı ve papatya çayı içiyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur

Çok teşekkür ederim uygulıcam hepsini ama ben hepsini düzgün taktım tüm modları denedim gögüsümün ucu içerde hareket bile etmiyor en yüksek modda bile sizce ucu göğüsüme uyumlu olmayabilirmi

Ya makinede bi sıkıntı vardır ya da flanşı göğüs ucuna uygun değildir. Ölçüsüne bak göğüs ucunun ölçüsünü alıp

Çok teşekkür ederim uygulıcam hepsini ama ben hepsini düzgün taktım tüm modları denedim gögüsümün ucu içerde hareket bile etmiyor en yüksek modda bile sizce ucu göğüsüme uyumlu olmayabilirmi
Flanşı taktın mı ? Bende ilk bilmediğim de flanşı takmamıştım sonra bana da görümcem söyledi öyle taktım .

Valfine ( benim kablolu olanda beyaz silikon du çalışırken acılıp kapanıyordu)bakın elinize alıp belki yırtık varmı yanlarinda. Yoksa göğüs ucunu yerleştiği yer kablolusunda degistiriliyordu ölçüsü vardı standart 25 veriyorlardı bende internetten küçüğünü almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…