Laparoskopi ameliyatı olanlar

Bizede nasip olurmu acaba bu günler doğdu ve çok ağlıyo eski günleri arar oldum diyecekmiyim bir gün.. ben çok yoruldum beklemekten tedavilerden.. Bi gün anne olacakmiyim?
Nisan 1 de tedaviye başlayacaktım o kadar hazırdım o kadar istekli... bu 3. Tedavi olacaktı.. iptal oldu korona dan dolayı...
Kim bilir ne zaman başlarım.. Yas oldu 34..
Ben çok korkuyorum anne olamayacağım diye... 😭
Allah yavrularınızı size bağışlasın bizede dua eder misiniz nolur?

Canım herşeyin vakti zamanını rabbim bizden daha iyi bilir hayırlısıyla seninde kucagın dolacaktır inşallah🤲 dualarım tüm evlat isteyenler ve seninle tez zamanda saglılı hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim sanada ümitsizlik ve moral bozukluguna yer yok bu süreçte dualarımız seninle☺🤲

Canım herşeyin vakti zamanını rabbim bizden daha iyi bilir hayırlısıyla seninde kucagın dolacaktır inşallah🤲 dualarım tüm evlat isteyenler ve seninle tez zamanda saglılı hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim sanada ümitsizlik ve moral bozukluguna yer yok bu süreçte dualarımız seninle☺🤲

Allah razı olsun canım benim..
Inşallah şu zor günler bitsin de tekrar başlayacağız.. umut hep var ama insan bazen korku ile karamsarlığa düşüyor.. sanki film hep başa saracak gibi.. ALLAH sonumuzu hayır etsin inşallah...

Ben iki kez laparoskopi ile ameliyat oldum. İlkinde dış gebelik yaşadım sol tüpüm alındı aynı zamanda çikolata kistim de alındı. Karnımdan 4 tane delik açmışlardı. İkinci kez laparoskopi olma sebebimde rahmimde sıvı birikmesiydi. Sebebi bir türlü bulunamadı. Kalan tek tüpüme bakıldı durumu kötüyse alınacaktı ama çok şükür ki tüpüm sağlammış alınmadı. Rahimde biriken sıvının sebebi bulunamadı. Bunda karnıma 3 delik açıldı. Ve ikinci laparoskopimde iyileşme sürecim daha hızlı oldu. İlkinde birazda psikolojik olarak etkilenmiştim.
2.kez ameliyatta bağırsaklara zarar verilme durumu oluyor deniliyor. Bir sorun yaşamış mıydınz

Back
X