- 23 Nisan 2016
- 562
- 5.291
- 138
Anladım canm ameliyatla ilgili bilgi verdi misalı günü muayeneye gitcem tekrar canım bi aksilik çıkmazsa gün vericek hemen ertesi gün dese hemen olucam ben ameliyatı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canm ameliyatla ilgili bilgi verdi misalı günü muayeneye gitcem tekrar canım bi aksilik çıkmazsa gün vericek hemen ertesi gün dese hemen olucam ben ameliyatı
Anladım canm ameliyatla ilgili bilgi verdi mi
Tamm canm bnm kistlerimi de alacagı için bi de kistler baya yumurtalıklara falan yapışmış bana dedi yumurtalık rezervlerin zarar görebilir görmemesi için elimden geleni yapacağım zararı en aza indirgeyeceğim dedi bi de tüplerin baya tahrip olmuş diyo ya alacakmış yada bağışlayacakmış tüpleriyok canım onuda sormadım ameliyat tarihi günü belli olmadıgından bu gittigimde tüm detaylarını soracagım yazarım sanada
Peki canım senn yumrutaların toplanıp dondurulmadımı sen tüp bebege başlamadnmıTamm canm bnm kistlerimi de alacagı için bi de kistler baya yumurtalıklara falan yapışmış bana dedi yumurtalık rezervlerin zarar görebilir görmemesi için elimden geleni yapacağım zararı en aza indirgeyeceğim dedi bi de tüplerin baya tahrip olmuş diyo ya alacakmış yada bağışlayacakmış tüpleri
Evet başladım toplandı yumurtalarım döllendirip dondurdularPeki canım senn yumrutaların toplanıp dondurulmadımı sen tüp bebege başlamadnmı
Evet başladım toplandı yumurtalarım döllendirip dondurdular
Bn o macundan 3 kutu kullandım hiç faydası olmadı bana herkese önerdim çevredekilere de faydası olmadı bilmiyorum tabi bünyeden bünyeye fark gösteriyoHe o zmn riske atmamşsın benim gibi senn durumunla benm durumum aynı canm benmde bagırsaklarımda bile yapışıklıklar oldugunu tahmn ediyo inş en az zararla çıkarz ameliyattan ama sana bişey önericem ameliyatı hemn düşünmüyosan kullan derim instegram hesabı yazıyorum aşağıyabir incele benm ameliyat için vaktim olsa bende kullanıcaktım ama ameliyattan sonra kesin alacagım
clifeballibitkiselmacun
Bn o macundan 3 kutu kullandım hiç faydası olmadı bana herkese önerdim çevredekilere de faydası olmadı bilmiyorum tabi bünyeden bünyeye fark gösteriyo
Sen yinede al hani dediğim gibi bünyeden bünyeye fark gösterebiliyoHadi ya bende çok umut bağlamştım o macuna
Sen yinede al hani dediğim gibi bünyeden bünyeye fark gösterebiliyo
İnşallah canm faydasını görürsün şu ameliyatları hayırlıca bi atlatsaydık Allah’ın izniyleameliyat olsun bitsinde deneyim bakalm belki yarar dediğin gibi
İnşallah canm faydasını görürsün şu ameliyatları hayırlıca bi atlatsaydık Allah’ın izniyle
Nasıl geçti ameliyat nerde ameliyat oldun canmMerhaba bende aynı sebeplerden 2 gün önce ameliyat oldum hsg de sağ tüpte hidrosalpenks görüldü sol tüp açıktı doktorum laparoskopi yapıp tıkalı tüpün bağlantısını kesip diğer tüple doğal yolla gebelik bekleyebiliriz demişti ancak laparoskopide diğer tüpünde kapalı olduğu görüldü bakalım tüp bebek dışında bir çözüm görünmüyor hayırlısı hepimiz için sorusu olan varsa her şekilde cevaplarım şimdiden hepinize geçmiş olsun
Şu an iyileşme sürecindeyim iyi geçti ameliyat ekstra miyom vs çıkmış onlarda temizlenmiş ama asıl bilgiyi kontrole gittiğimizde ameliyat esnasında çekilmiş videoyu izleyerek alacağız. Okan üniversite hastanesinde oldum benNasıl geçti ameliyat nerde ameliyat oldun canm
Hmm geçmiş olsun orda fiyatı nedir ameliyatın sende mi tüp bebek yaptıracaksınŞu an iyileşme sürecindeyim iyi geçti ameliyat ekstra miyom vs çıkmış onlarda temizlenmiş ama asıl bilgiyi kontrole gittiğimizde ameliyat esnasında çekilmiş videoyu izleyerek alacağız. Okan üniversite hastanesinde oldum ben
İndirimsiz fiyat 8.500 tl . Evet devamında tüp bebek yaptıracağızHmm geçmiş olsun orda fiyatı nedir ameliyatın sende mi tüp bebek yaptıracaksın
Evet başladım toplandı yumurtalarım döllendirip dondurdular
Merhaba bende aynı sebeplerden 2 gün önce ameliyat oldum hsg de sağ tüpte hidrosalpenks görüldü sol tüp açıktı doktorum laparoskopi yapıp tıkalı tüpün bağlantısını kesip diğer tüple doğal yolla gebelik bekleyebiliriz demişti ancak laparoskopide diğer tüpünde kapalı olduğu görüldü bakalım tüp bebek dışında bir çözüm görünmüyor hayırlısı hepimiz için sorusu olan varsa her şekilde cevaplarım şimdiden hepinize geçmiş olsun
Evet canm ameliyat olacamşimdi ameliyat mı olcaksın