- 23 Nisan 2016
- 562
- 5.291
- 138
İnşallah canımAmin canım aminnn hiiç canınızı sıkmayın allah istedikten sonra imkansız diye bişey yok dualarım sizinle sizinde güzel haberlerini duymayı bekliyorum dört gözle inş❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımAmin canım aminnn hiiç canınızı sıkmayın allah istedikten sonra imkansız diye bişey yok dualarım sizinle sizinde güzel haberlerini duymayı bekliyorum dört gözle inş❤
Hayirli ugurlu olsun bebegin. Saglikla kucagina alirsin insallah. Cok sevindim canim :)Amin canım aminnn hiiç canınızı sıkmayın allah istedikten sonra imkansız diye bişey yok dualarım sizinle sizinde güzel haberlerini duymayı bekliyorum dört gözle inş❤
Hayirli ugurlu olsun bebegin. Saglikla kucagina alirsin insallah. Cok sevindim canim :)
Canım bende daha embriyo yok :) hidrosalpenksten dolayı tüp bebeğe başlayamadık 12 eylülde ilaçlara başlıcaz transfer Kasım gibi olacak sanırım canım, tabii Allah kısmet eder de sağlıklı embriyolarım oluşursapineapple2 canım doktor sana ne zaman transfer dedi
Anladım canıbbde bugün doktora gittim kontrol e Eylül’de yapalım diyor transferi vücudun iyice toparlasın diyo inşallah bi aksilik olmazsa Eylül’de olacak transfer hakkımızda hayırlısıCanım bende daha embriyo yok :) hidrosalpenksten dolayı tüp bebeğe başlayamadık 12 eylülde ilaçlara başlıcaz transfer Kasım gibi olacak sanırım canım, tabii Allah kısmet eder de sağlıklı embriyolarım oluşursaSana ne zaman transfer diyorlar?
Hadi inşallah benden sağlıklı yumurtalar toplanırken senin transferin de pozitif olurr aynı zamanlara denk gelicek canım peşpeşe hamile kalırız inşallahAnladım canıbbde bugün doktora gittim kontrol e Eylül’de yapalım diyor transferi vücudun iyice toparlasın diyo inşallah bi aksilik olmazsa Eylül’de olacak transfer hakkımızda hayırlısı![]()
Ayy inşalllah canımmm ağzın bal yesin ne güzel dedin bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine bizim de yüzümüz ü güldürür inşalllahHadi inşallah benden sağlıklı yumurtalar toplanırken senin transferin de pozitif olurr aynı zamanlara denk gelicek canım peşpeşe hamile kalırız inşallah![]()
Aminnnn canım Allahım dualarımızı duy nolurrAyy inşalllah canımmm ağzın bal yesin ne güzel dedin bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine bizim de yüzümüz ü güldürür inşalllah❤❤
Merhaba ben 10 gün sonra yaşadımkızlar merhaba laparaskopi ameliyatından ne kadar sonra cinsel birliktelik yaşadınız
tşk ederim cevap verdiğin içinMerhaba ben 10 gün sonra yaşadım
Cem çelikte muayene oldunuz mu ne dedi merak ettim bende gideceğim deHaftaya belli olucak bakalım cem çelikten de randevu aldım bi onaada muayene olayım bakalım bu sıvı neden birikiyor bilen var mi
Hiç bişey çıkmadı. Şükür Allah'tan tedavi görüyorum bebek için ameliyatlık bu durum yokmusCem çelikte muayene oldunuz mu ne dedi merak ettim bende gideceğim de
Çok güzel adınıza sevindim. Tedaviniz olumlu sonuçlanır inşallahHiç bişey çıkmadı. Şükür Allah'tan tedavi görüyorum bebek için ameliyatlık bu durum yokmus
Cem. Bey işinde çok iyi.bi doktor size hangi doktor.tani koydu pekiÇok güzel adınıza sevindim. Tedaviniz olumlu sonuçlanır inşallah
Bene çikolata kisti var sağda ve solda 5er cmlik ben muğladan bi arkadaş tavsiyesi ile gittim cem çeliğe benden rahim filmi ve bi kaç test istedi önümüzdeki hafta rahim filmi çekilip tekrar cem beye gideceğim bana histeroskopi yapacağını söyledi ilk başta sonra rahim filmine bakarak eğer tüplerde sıvı varsa laparoskopi yaparım dedi bakalım gidişat ne olur umarım korktuğum başıma gelmez tüplerde vs. Siz hangi aşamadasınızCem. Bey işinde çok iyi.bi doktor size hangi doktor.tani koydu peki
Biz tüp bebek tedavisine başladık yarın opu var transferde 1 veya 2 ay sonra rahim dinlendirme olcak allah yardımcımız olsun inşallah sende kafana bişey takma cem.beh işini titizlikle yapıyorBene çikolata kisti var sağda ve solda 5er cmlik ben muğladan bi arkadaş tavsiyesi ile gittim cem çeliğe benden rahim filmi ve bi kaç test istedi önümüzdeki hafta rahim filmi çekilip tekrar cem beye gideceğim bana histeroskopi yapacağını söyledi ilk başta sonra rahim filmine bakarak eğer tüplerde sıvı varsa laparoskopi yaparım dedi bakalım gidişat ne olur umarım korktuğum başıma gelmez tüplerde vs. Siz hangi aşamadasınız
Amin inşallah. Sizinde mi çikolata kisti vardıBiz tüp bebek tedavisine başladık yarın opu var transferde 1 veya 2 ay sonra rahim dinlendirme olcak allah yardımcımız olsun inşallah sende kafana bişey takma cem.beh işini titizlikle yapıyor
Yok hayır bende polip vardı o yüzdenAmin inşallah. Sizinde mi çikolata kisti vardı