Laparoskopi Ameliyatı Öncesi Yardım Lütfen

merhaba arkadaşlar rahim filmim net çıkmadıgı için tekrarda rahim filmi çekmeye gerek yok dedi bende 2.500 tl istedi lakoroskopi yapmak için sonra ben istemedim dedi tekrar rahim filmi çekelim bede lakoroskopi yapacagıma rahim filmi çekerim dedim daha önceki dok.rahim filmin temiz herşey normal dediler son doktoum net çıkmamış degince tekrar çektik bana gülerek rahim filmin gerçekten bişey yok bazı dr. parayı seviyor dr. her dedigine evet demeyin araştırın yaşayan biri olarak tavsiye isreyen alsınbanada önerdi doktor

korkulacak bişey yok bende oldum laparoskopi zaten uyuyorsun gece 12den sonra bişey yiyip içmiyorsun gidince tahlıllerin yapılıyor lavman yapılıyor ben sadece amelıyathaneye gittigimi hatırlıyorum sonrasında bişey hatırlamıyorum uyanndıgında cok hafıf agrıların oluyor omuzların agrıyor biraz ama normal bende cok korkmustum ama korkulacak kadar bişey değilimş rahat ol

hiç korkma bencede bende geçen hafta oldum dikişlerim bile alındı lavman yaptılar ama korkulcak hiiçç bişey değil zaten 10 sn bile sürmüyor asıl ameliyattan sonra bakım önemli iyi bakımla ertesi gün gezmeye bile gidersin korkma...
bende pko luyum laparoskopi oldum.... laparoskopiden sonra gebe kalan varmı??

Kızlar Merhaba,

Ben klube yeni katıldım, mesajlarınızı yeni gördüm. Ben daha önce iki kere laparoskopi yöntemiyle ameliyat oldum. Ameliyat çok korukulacak bişey değil. Korkmakta haklsınız ama sandığınız kadar zor olmuyor. Benim bir tüpümü aldılar,içeride sıvı birikmesi vardı. Doktor bebeğin tutunmasına engel olacağını söyledi. Ben laparaskopiden sonra hamile kaldım. Ameliyattan tam 6 ay sonra ama maalesef düşük yapyım, bebeğimi aldırlar. Demek istediğim laparoskopi hamileliğe engel değil. Tıklaı tüp açılmazsa asıl o zaman hamileliğe engel.

benimde sol tüpüm tıkalıymışş açmışlar kistler miyomlar yok yokmuş yani temizlemişler korkulcak hiçbişey yok ben ağlayarak gitttimm çok korkktum gülerek ayrıldım dikişlerim 1 hafta sonra alındı hiç acımadı sadece bir tuy çeker gibi ...4 gün sonra ilişkiye girdik acil gebelik olabilir dedi oldumu olmadımı bilmiyorum 22 ne kadar adet olmamayı diliyorum 1 hafta sonra randevum var...lap tan sonra gebe kalan varmı? içim içime sığmıyor kızlar :(

bende laporoskopı yontemıyle amelıyat olacam kıstım war onu alacaklar korkuyorum cok yazıları okudum ama yınede cok tedırgınım ...cok arı oluomu sonrasında

merhaba amelıyatı atlattım sukur kıstımı aldılar tektupumde tıkalıymıs onuda actılar bakalım bundan sonrası nasıl olacak

Bu laparoskopi sadece özel hastanelerde mi yapılıyor bilginiz var mı? Ben de tüplerimi bağlattıracağım ve laparoskopi yöntemiyle istiyorum ama her hastane yapıyor mu bunu bilemedim.

Bu laparoskopi sadece özel hastanelerde mi yapılıyor bilginiz var mı? Ben de tüplerimi bağlattıracağım ve laparoskopi yöntemiyle istiyorum ama her hastane yapıyor mu bunu bilemedim.

özel hastane olması gerekmiyor cnm devlet hastanelerindede yapıolar..dr un muanesine gidersen istersen yapar..

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

kızlar bu laparoskopi tarihi varmı yoksa hemen istediğin zaman olabiliyomusun.mesela adetin bittikten sonra yada adet olmadan gibi bi zamanı varmı?bende tüplerden dolayı olucam sanırım daha önce ameliyat olmuştum endometriozisten.rahim filmi çektirdim açık çıktı ama işlevini yerine getiriyomu yapışıklık varmı bilmiyoruz.ondan laparoskopi olmak istiyorum doktorum düzeltiriz bi sorun varsa dedi.bide pko var bende yumurtalık delme işlemide yapılacak.ben çarşamba günü gidicem doktora günü ne zamana verecek bilmiyorum.adetim yeni bitti umarım hemen haftaya olurum laparoskopiyi.

kızlar bu laparoskopi tarihi varmı yoksa hemen istediğin zaman olabiliyomusun.mesela adetin bittikten sonra yada adet olmadan gibi bi zamanı varmı?bende tüplerden dolayı olucam sanırım daha önce ameliyat olmuştum endometriozisten.rahim filmi çektirdim açık çıktı ama işlevini yerine getiriyomu yapışıklık varmı bilmiyoruz.ondan laparoskopi olmak istiyorum doktorum düzeltiriz bi sorun varsa dedi.bide pko var bende yumurtalık delme işlemide yapılacak.ben çarşamba günü gidicem doktora günü ne zamana verecek bilmiyorum.adetim yeni bitti umarım hemen haftaya olurum laparoskopiyi.

Canım ben bir kaç gün önce hastaneyle görüştüm.
Bana adetliyken gelip muayene olmam gerektiğini söylediler, öyle oluyormuş.
Muayeneden sonra da gün vereceklermiş, adet bitince olunuyprmuş ameliyat.
Sana kısa sürede gün verirler muhtemelen.

canım bende yaptırdım laparoskopi ve histeroskopi bana doktorum adet bitiminden hemen sonra yani adetten itibaren 10 gün içerisinde olmam gerektiğini söylemişti bende öyle yaptırdım.

o zaman bende bu ay hemen yaptırabilirim daha adetim bitmedi çünkü yarında doktora gidicem bakalım ne diyecek.

kızlar laparoskopi oldum bugün 3.günüm.2 hafta sonra kontrole gidicem bakalım bundan sonra nolacak.bu arada şeker ilacınada devam ediyorum.inşallah bunlar bi işe yarar.laparoskopi olacaklar sorunuz varsa cevaplayabilirim.

kızlar laparoskopi oldum bugün 3.günüm.2 hafta sonra kontrole gidicem bakalım bundan sonra nolacak.bu arada şeker ilacınada devam ediyorum.inşallah bunlar bi işe yarar.laparoskopi olacaklar sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Geçmiş olsun. Genel anestezi mi yaptrdın sen? Bi de zor iyileşiyormuş insan, doğru mu? Çok sancın oldu mu?

Back
X