Canim benim belim cok agridi hamileliğe ihtimal vermemistim kasıklarımda agrida vardı adet olcam diye bekliyordum karnım sisti yaa gobegim çıktı, ama en belirgin belirti meme uclarim acidi aklıma geldi ama konduramadim öğün ucgun geçmişti adetimi ertesi günü emarim vardı bir tahlil yaptırayım dedim ve sonuç 360 çıktı
İnşallah sende hamilesindir canım benim canım ya rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Sabırla duayla gelecek minigin inşallah üçüncü adeti görmedim amaliyat dan sonra inşallah güzel haberler senden de alırız rabbim hayırlı kilsin nasıp etsin inşallah
Sabırla duayla gelecek minigin inşallah üçüncü adeti görmedim amaliyat dan sonra inşallah güzel haberler senden de alırız rabbim hayırlı kilsin nasıp etsin inşallah
Evet canım ha oldum olacam diye bekledim ağrılardan lavobaya gidip geliyor dum oldum mı diye belim cok agridi enson işte göğüs uçlarım acıdi inşallah sende hamile olursun bana supriz oldu sanada olur inşallah
Evet canım ha oldum olacam diye bekledim ağrılardan lavobaya gidip geliyor dum oldum mı diye belim cok agridi enson işte göğüs uçlarım acıdi inşallah sende hamile olursun bana supriz oldu sanada olur inşallah
ayseygt1453
tebrik ederim bende histeroskopi yaptıracağım onun öncesinde de laparoskopi oldum fakat gebelik olmadı polip var şimdide onu aldıracağım fakat İnofolik araştırdım histeroskopi sonrası kullanmaya başlasam mı ki aklıma yattı siz araştırdınız mı Nasıl birşey ilk defa burda duydum