Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadslar...dktorm benden laparoskopi istedi,ve özel hastanede oldugu için milyarlar istiyo.yaptıran varmı?maliyeti ne kadr?lütfen fikirlerinizi paylasın....
canım özellerde evet pahalı bende özelde 4.000 tlye yaptırdım.
canım ne zaman ve nerede yaptırdın?prof mu yaptı?
mrb arkadslar...dktorm benden laparoskopi istedi,ve özel hastanede oldugu için milyarlar istiyo.yaptıran varmı?maliyeti ne kadr?lütfen fikirlerinizi paylasın....
slm ben ayın 11'inde centrum da yaptırdım. dr um Recai Pabuçcu. süper bir dr. işinin uzmanı. allah ondan razı olsun. 2,750 tl verdim. sonuna kadar helal ediyorum. devlettede kaç ay sonraya atıyorlar. hemde aletleri son sistem olmuyor. aletlerin iyi olması çok önemli bu ameliyatta. 10. günüm bitti. hiç bir şikayetim yok. hepinize geçmiş olsun.
bende adana acıbademde prof.a olacam, sgk anlaşması olmadığı için tamamen ücretli 7000 tl..benim allahtan özel sigortam var ödeme yapmicam
kizlar size yaziyorum cevap vermiyosunuz, acil laproskopi hakkinda bilgilere ihtiyacim var, benim hic bi sigortam yok, ve Insallah 1 aydan sora endometriozis den laproskopi olacam, acibademde doktorum 15 000 tl soyledi, ya adana da ya da istanbulda ameliyyati dusunuyorum, bubush , siz recai pabuccunun kliniginde ameliyyat oldugunuzu yazmissiniz, 2750 tl, bu sogortasizmi fiyati?lutfen bana yardim edin, nerde ameliyyat olacagimi bilmiyorum, sigortam da yok =((((((
Salam, canim, ben Bakude yasiyorum, ama burda hic bi doktora guvenmiyorum, o yuzden tum tedavilerimi Turkiyede aliyorum, daha once apendisitden dolayi bakude laproskopi ameliyyati olmustum, 1 sorasinda bile kendime gelemiyodum, cok kotu durumdaydim, simdi endometriozisden dolayi, yakin 2 ay icinde laproskopi dusunuyorum, Istanbulda acibadem maslakda doktorum 15 000tl dedi, burda pahali adananin acibademini dusundum, ama arkadas yazmis 7000 tl oda cok paha, siz istanbuldaki hastane demi yapdirdiniz, yani sogortaniz bi kismini karsiladimi, yoksa ameliyyatin tam tutari 2.750dir?cunku benim hic bi sogortam yok, her seyi kendim karsiliycam, lutfen cevap yazin, bilgilerinize ihtiyacim var
saygilar
mrblar sonunda oldum laparoskopi....gecen hafta izmirde bornova sıfada oldum,erol bey yaptı.fiyat 3000.cok memnun kaldım,tavsiye ediyorum
zaten ücretli hasta olarak alıyolar,sgk karsılamıyomus,bizimde özel saglık sigortamız yoktu,mecbur yaptırdık,ama her anlamda memnun kldık.izmiri düşünün derim
merhaba canim, sen adana da baska ozel ve iyi hastane biliyomusun, laproskopi yapa bilen,yani 7000 tl den biraz daha ucuz olan varmi, cunku ben Insallah bakuden gelecem anlasilan hic bi sigortam yok, lutfen yardimci olun
adanada metropark,ortadoğu,metro hastaneside var ki ben hem acıbademde hemde metroparkta çalışmış biri olarak hemen hemen tüm dr.ları tanıyorum mutlaka iyi isimler vardır ama benim dr.um prof.dr. mehmet ali vardar ve müthiş iyi zaten yoğunlukla kadın hastalıklarına bakıyor gebelikten ziyade..metropark ve ortadoğuda bu ödediğim ücretin %70ini ödersin ama metro hast.de çok daha az ödersin..yani en pahallı yer acıbademdir ama aldıkları her kuruşun hakkını veriyorlar sen diğer hast.lerdeki dr.internetten arastır bi...
canim oncelikle cevabin icin tesekkur ederim, evet senin doktorun Mehmet ali vardari taniyorum, Acibademden, evet cok iyi doktor oldugunu biliyorum, ve acibadem hastanesini cok beyeniyorum,daha once orda bi doktora geldim, memendeki kistlaerden dolayi ve cok memnun kaldim, tedaviden,ama benim icin 7000 tl cok , cok paha, cunku Azerbeycandan gelecem, sigortam yok, otelde kalacam ameliyyat sorasi en azindan 5 gun adana da kalmaliyim kendime gelmem icin,sen dediyin gibi metro hastanesinde de Mehmet ali vardan ameliyyat yapiyosa, o zaman orda olurum, bu arada sana cok gecmis olsun, Allah hepimizi sifa etsin
oncelikle gecmis olsun, evet haklisin canim fiyatlar cok ucmus ,ben daha kime olacam bile bilmiyorum, iyi bi doktor ariyoum, isini temiz yapa bilecek bi doktor..bu nasıl iş böyle? uçmuş fiyatlar.hastaneler arası tutar sıfır ...
ben 2 sene önce universal da yaptırdım 1650tl ...ve benim ameliyatım biraz tehlikeliydi..çünkü benim karından olmuş büyük bir ameliyatım vardı ama başarıyla geçti..gören başka doktorlar bile işini bilen kişiymiş zor bir operasyon dediler...şimdi 2.ci olma ihtimalim var,anadolu sağlık merkezinde tüp bebek tedavisindeyim şuan ...kesinleşirse orda yaptırıcam..tam net ordaki fiyatı bilmiyorum ama birisi 3000-4000 arası demiş,ve iyi bir indirim yapıyorlarmışş..benimde özel sigortam yok..ssk da geçmiyor..bakalım ne olacak...
ne olursa olsun aşırı fazla buluyorum bu fiyatları...![]()