hadi bakalım hayırlısı olsun ozaman hakkında en son mart ayında konuşmuşuz seninle ne çabuk geçmiş zaman:26:rabbim yardımcın olsun inşallah
Evet zaman çabuk geçti bebğimiz olsaydı daha güzel geçerdi tabi ama yazgı kader tabi Mevla görlim neyler neylerse güzel eyler . . .
Allah razı olsun herşey için teşekkürler seninde Rabbim yardımcın olsun inşallah . . .Teşekkür ederim :)
Benim bu ay ilk kez günüm geçti 2. günü özelde kan testi yaptırdm NEGATİF çıktı sonuç 0,1
bu gün 5. günüm hiç birşey hissetmiyorum , o gittiğimde doktrm DUPBASTON adet düzenleyici yazdı bana onu kullanıyorum hala kırmızı kartı göremedm ama ömrümde ilk kez gecikti bebek yoksa sebebi ne olabilir dedim doktoruma STRES ten yumurtlaman durmuştur ya da ağrı kesici kullanmışsındır ondan olabilir dedi . Kullandığım ilaçlarm var , adetimden gün sonra kullanmıştım yani yeni başladım Haziran 25 te bu gün Temmuzun 23 'ü yani tam 29 gün olmuş 26. gün adet omam gerekiyordu ama yok işte . Kullandığım ilaçlarımsa ilk olarak Fragmin kan cıvılaştırıcı iğne , bebek aspirini , Folic plus yani doktorun dediği gibi ağrı kesici olarak bebk aspirini kullanıyorm ama bu kadar etki yapar mı ya bu ağrı kesiciler hayret çok şaşırdım valla , stres dersen onu bana sorun siz .d .d .d
ama tam da bebek bkledim Ay' a mı rastlar mış bu stres ya olmadı işte
Anlaşılan artık kırmızı kartı bekleyecez .
Çünkü bebek için hiç bir belirtim yok 7. haftasında düşükle sonuçlanan gebeliğimde her belirti var dı ama o belirtilerimden hiçbiri yok şu an o yüzden pek heveslenmiyim .
Ama ara sıra beni şüphelendiren tek şey kirpiklerim darmadağınık ve dökülüyo hatta bazen gözlerimin içinden çıkaryrm düşen kirpiklerim o derece yani bu kirpik meselesi de olmasa hiç gelmez aklıma gebelk ihtimal dökülmesin diye kirpik yağı aldım eczaneden ordaki bayan eczacı bile şikayetimi anlatınca hamile misin ki diye sormuştu .
Anlamadığm şey bu ağrı kesiciyi kullanmak zorundaym yani aspirini ee ben onu kullandıkca adet göremeyecm o zaman bu DUSPASTON işe yarar umarım . . .
Rabbim herkesin isteğini gönlünde olanı hakkında hayırlı etsin şu mübarek RAMAZAN GÜNLERİ HÜRMETİNE . . .
Amin .
.