laparoskopi sonrası hamile kalanlar

bahar1989

lâ tahzen innallâhe meanâ
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
575
132
303
arkadaşlar ben bundan 3 ay önce laparoskopi ile tüplerimi açtırdım ve tüpler sonrasında tekrar kapanabiliyormuş böyle birşeyle karşılaşan varmı

neden açamadılar canım sorun neymiş

sordum canım nıe açamadınız dedim dr uma..açılacak gibi olsa açardık açamadık dedi..senın tup dediğin saş teli kadar ince falan dedi..
anlamadım bende tüplerim açıksın dıye lap oldum ama neyse kıst vardı onu almışlar amelıyatta

iyi en azında çektiğin acı boşuna değilmiş inşallah olur canım kaç senelik evlisin

hayır bende polikistikover de var öğleden sonra doktoruma kontrole gidicem benim korkum tüplerin tekrar kapanması

hayır bende polikistikover de var öğleden sonra doktoruma kontrole gidicem benim korkum tüplerin tekrar kapanması

zaten tam emın değilim ama hatırladım kadarıyla lap da açılsada % 10 değilmiş yanı % 50 miş..
gıt canım dr. haber ver..bakalım ne dıcek merak ettım..

inşallah ben 5 senelik evliyim benim 3 aylık bir düşüğüm ve 9 aylık ölü doğumum oldu artık olsun istiyorum

inşallah ben 5 senelik evliyim benim 3 aylık bir düşüğüm ve 9 aylık ölü doğumum oldu artık olsun istiyorum

canım çok uzuldum..
peki nedenı araştırıldımı..benım ilk duşugum bıde tup bebekle olunca çok uzulmuştum..
dr um kan testı istedı bende yaptırdım..temız çıkmış ..

benim düşük 17 yaşındaydım olduğunda yani ilki yaşım küçük oolduğu için ikincisi ise kordon dolanmasından dolayı oldu

benim düşük 17 yaşındaydım olduğunda yani ilki yaşım küçük oolduğu için ikincisi ise kordon dolanmasından dolayı oldu

hımm anladım canım ..dr dan gelınce yaz haberlerını beklıyorum..

sen 2 kere hamıle kalmışsın canım tuplerın sonradanmı kapandı peki..

laporpskopi sonrası hamile kalan varmı arkadaslar bana yardımcı olun lütfen

laporoskopi sonrası tüpler kapanabiliyormu böyle birşeyle karşılaşan varmı

bu topiği açalı baya oldu.tüplerim kapalıydı va geçtiğimiz temmuz ayında açıldı.hamile kalmak istiyorum ama kalamıyorum varmı böyle bir durumda karşılaşıpta hamile kalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…