laparoskopi sonrası hamile kalanlar

canım özeldende sordum.brokoli kürü yaparken değişik akıntıların filn oldumu canım.bide maydonoz süt buharını adetinin kaçıncı günü başladın günde kaç defa kaç gün boyunca yaptın canım

laparoskopi sonrası hamile kalanlar ya bu süreçte ilerleyenler gelin sizde paylaşın deneyimlerinizi

ben de yakında yaptırcam sonucu paylaşırım inşallah hayırlı sonuçlar alırız paylaşımların devma etmesi dileğiyle

merhaba arkadaşlar ben de laparoskopi oldum 9 önceydi benim durumum karışıktı biraz endometriozis diye girdim ameliyata myom da varmış mğer sürpriz oldu kistlerim 4,5 ve 6,5 cm di.
doktorum korunmamamı önerdi bir de 6 aylık zoladex tedavisi verdi ynilememesi için tedavi bittikten 2 ay sonra hamile kaldım :) 28 martta 3 aylık olacak bebeğim :) herşey yolunda şu an
olası bir düşük riskine karşı hormon alıyorum şimdi de zoladex de bir tür hormon biri baskılıyodu şimdiki arttırıyo

hatta bu sabah bebeğimin ilk hareketlerini hissettim hakikaten kelebek pırpır ediyo sanki

Rabbim sizlere de nasip etsin İnşallah

kızlar ben yeni laparoskopi ameliyatı oldum aranızda hamile kalan war mıı ?????

Elifcim ben şu an 11 haftalık hamileyim. laparoskopi oldum geçen yaz ben şiddetli karın ağrısı yüzünden gitmiştim bebek için değil ama doktorum ameliyat sonrası bir an önce onu kucağına almaya bak daha ertelersen sıkıntı olabilir dedi. bu arada 29 yaşındayım ben. 6 ay tedavi gördüm, yenilemesin diye kistlerim. tedavi bittikten sonra da gebelikten şüphelenip sağlık ocağına gitmiştim. negatif çıkmıştı, doktor da çok emin bi şekilde olması için daha çok erken ben tahmin etmiştim deyince ümidimi kaybettim. internetten bir hekime ulaşıp sordum aşılama gerekir dedi. sonra mide yanması ile bulantı ile hastaneye gittim, bi de baktıkki 6 haftalık hamileyim tedavi süresinde adet de görmeyince emin olamadım aslında. normalde 6 aylık hormon tedavisi (zoladex kullandım) ardından bi 6 ay kadar adet görmemek normalmiş. şu an kontrole gittiğim bi doktorum çok şaşırdı bu kadar çabuk olmasına.

İnşallah dilediğin gibi olur canım, ve umarım yardımcı olabilmişimdir :)

canım benim daha başka bir sorunun varmıydı ben im tüplerim açıldı ama bendepco da var

amin inş bişey sorcam bende 3ay önce lap.oldum4.evre endometriozis ve rahimde perde vardı ve bir yıl içinde 3 kez biokimyasal gebelik geçirmiştim bende 6 ay zoladexe tamamlayacam 4. yaptırdım sizdede çok sıcak basması oldumu bide arimidex kullanıyorum ve doktor bana kasımda tüp bebek yapcaz dedi sizede dedimi bide zoladexden sonra hiç adet olmadan mı hamile kaldınız lütfen benim durumundaki birine ihtiyacım var

amin inş bişey sorcam bende 3ay önce lap.oldum4.evre endometriozis ve rahimde perde vardı ve bir yıl içinde 3 kez biokimyasal gebelik geçirmiştim bende 6 ay zoladexe tamamlayacam 4. yaptırdım sizdede çok sıcak basması oldumu bide arimidex kullanıyorum ve doktor bana kasımda tüp bebek yapcaz dedi sizede dedimi bide zoladexden sonra hiç adet olmadan mı hamile kaldınız lütfen benim durumundaki birine ihtiyacım var

arkadaşlar ben mayısta çikolata kisti ve tüplerimin yapışıklığı sebebiyle ameliyat oldum 3 aylık zoladex tedavim bitti adet olmayı bekiloyrum. benim sormak istediğim bu ara hamile kalmış olabilirmiyim... böyle bir ihtimal varmıdır...

inşlhh hamilesindir cnm, bende 3 ya önce oldum tüplerde yapışıklıklar vardı ve tıkalıydı açıldı ama bi gelişme olmadı(inşlhh sende vardır hamişlilk ama bana antibiyotik tedavisi uygulanmadı, kist yoktu bende sadece yapışıklıklar açıldı

inşallah bir an önce hamile kalır ve çocuğunu kucağına alırsın canım. benim çikolata kistim vardı tekrar oluşmasın diye tedavi uygulandı. bakalım bekliyorum adet olmayı umutsuzluğa kapılmıyorum artık önce sağlığımız yerinde olsunda allah bize çocuğumuzu nasip eder inşallah...

inşallah canım, 4 yıldır bekliyoruz özlemle bebişimizi( 3 kere tüp denemsi ve en son lap. şuan bekliyoruz arkadaşım.Rabim sana da en kısa zamamnda nasip etsin inşlhh

merhaba
Ben de lap. sonrası zoladex kullandım son iğneden sonra 67. günde adet oldum ve ilk adetimden sonra hiç umudum yokken kendiliğinden hamile kaldım. 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu. 1 aşılama ve 2 kez tüp bebek denemesi ve hepsi başarısızken ilk adetten sonra c3 değerine baktı dr um ve artık gebe kalmanı bekliycez demişti. Şu anda 35 haftalık hamileyim ve hala bazen inanamıyorum . Hergün rabbime şükrediyorum. Umudunuz kaybetmeyin lütfen.

ay ne güzel moral oldu bana allah sağ salim doğmayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah... darısı benimde başıma inşallah bende adet olmayı bekliyorum 44 gün oldu 45 gün sonra olursun demişti dr. bakalım inşallah...

ben amaliat oalı 8 ay olacakk nerdeyse amaliatdan sonra 2 ay siprelle koronmustummm sonra doktor 6 ay verdi 6 ay deneyin olmassa eylül de gel asılama yapalım demiştiii benim tek kanalımı açabilmişlerdi amaliatda olabilir olmaya bilir demiştii doktorum ama olmadııı işdee asılama içindee gidemiyorumm ege üniversit tedavi görüyordum doktorum ordaydıı am aeşimin sigortası yatmadıgı için bu ay gidemiyorum nedense asılamadan da çok korkuyorum zatenn ALLAHIM hakkımızda hayırlı olanı nasip etsinn aratmasın evlat özlemii cektirmesin kimseleree..

ben 2012 mart gibi sağda 4 cm çikolata kisti denildi,ağrı gb şikayetim yoktu gebelik isteğiyle gitmiştim doktora ve gittiğim 5-6 dr.da laporoskopi dedi.neyse 2013 şubat maltepe üni.de prof.ümit hoca ameliyetımı yaptı.evre olarak 2-3 gibiymiş kistler alınıp tüpümdeki sıvı boşaltılmış(tıkalı değilmiş), yapışıklıklar açılmış.ameliyat gayet güzel geçmiş.fakat hastaneden görüntü videosunu alamadım kaydetmemişler laporoskopi sonrası bana lucrin kullanalım 2 ay dedi ben sordum gebe kalmak eğer aynı etkiyi yaratacak ise ilaç gibi, neden gebe kalmayı denemiyorm deyince oda olabilir dedi bende normalle yolla deniycem ki kalırsam haberdarda edicem sizi,biliyorum ki bilinmezde olmak, önünü aydınlatacak ufak bilgi kırıntılarının bile insanın ruhunu aydınlatmasını sağlıyor gerçekten....

benim arkadaşımında tüpler tıkalıydı laparaskopi yaptırdı doktor tüplrerin çok dar yüksek basınç vermemize rağmen açılmadı tek şansın tüp bebek demişti tüp bebek yaptıracağı ay yani 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı doktoru bile mucize bu demişti ama Allah ol diyince oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…