merhaba bende önümüzdeki hafta basit kist yüzünden laparoskopi olacağım ama çok korkuyorum yazıyı görünce deneyimlerinizi öğrenmek istedim.ameliyat sonrası ağrınız falan çok oldumu ne kadar sürdü toparlamanız
merhaba kızlar, bende hidrosalpenks yüzünde lapa.oldum geçen yıl ama bi gelişme olmadı ve tekrardan olmam gerekmiş
2. laparaskopi olucam(
Merhaba canim..nedenki 2ci defa oluyorsun canim? yenidenmi hidrosalpenks oldunki ? insaallah doktorun iyi birimi ? basarilimi bu konuda?
evet canım hidrosalpenks tekrar oluşabilirmuş aslında ilk lap.de bağlantı kesilmesi gerkmiş ama yapılmadı. henüz dr. bulamadım kararsızım ama gezdiğim dr. hepsi aynı kanıda.. baklım hayırlsı olur inşlh Rabbim yardımcımız olsun
insAllah hayirla sonuclansin ameliyatin canim. hayir hic bi aci agri olmuyor,genel anesteziyle oldum zaten agri his etmem mumkunsuz. uyduum ve uyandim.1gun sadece gogus agrisi yasadim oda karnima doldurulmus gaz yuzunden.sonra gazimi cikardim zaten rahatladim, ameliyatin sonrasi gun eve cikdim kendim yuruyerek gitdim otombilime.evde de uzanarak bi kac gun gecirdim, agrisi ve acisi azdir, korkmayin derim.3gun sora toparlandim sayilir, 5ci gun derse bile cikdim )) ( kursa gidiyorum ) insAllah yazin sizde ameliyatiniz hakkinda herseyi.peki evlimisiniz? bebek varmi?
evet evliyim henüz bir sene oldu ama hiç korunmamamıza rağmen bebek sahibi olamadık.neden olmuyo diye hastaneye gittiğimde kist olduğunu öğrendim 3 ay kontrolde tuttular erir blki diye ama erimeyi bırak gittikçe büyümeye başladı şimdi ameliyat gününü bekliyorum.vardır herşeyde bir hayır bakalım
canim kac smlik ki kistin ?
10 cme yakınmış canım çok ağrım oluyo kalabalığa girdiğimde korkuyorum biri karnıma çarpacak diye psikolojim iyice bozuldu artık
canim ya seni cok iyi anliyorum, 2 ay once bende de 3,2 smlik kist gordu doktor, tedavi etmedim gecer die,gecen ay bi gitdim 6.5 sm olmusdu, cok korkmusdum ve agrim oluyordu. sonrasinda zaten laparoskopi oldum, ama ameliyatdan once ultrasona aldiklarinda gitmisdi kendiliyinden. hic anlayamadim bende. inseallah ameliyatin basarili gecer canim.esin peki tahlil falan verdimi ? iyimi her sey onda?
evet onun testleri iyi çıktı şükür.istedikleri tahlilleri yaptırdım en son benden rahim filmi istediler adetim bitince çektirecektim günm geçti adet olmadım doktora gittim kist büyümüş çektirme filmi dedi.aslında ondanda çok korkuyodum anestezili çekinirim diye düşünmüştüm ama o sonraya kaldı bakalım şu ameliyat işi bitsinde sonra bakacaz ne olacak.sen çekindinmi rahim filmi
cok sukur biz kadinlar ne var yapiyoruz her zorlugun altina giriyor aman aman bu erkeklere bi sey olmasin, sonra bi ilac icdiremiyoruz )) beni laparoskopi zamani borularimada bakdilar canim temiz cikdi cok sukur, bi tek rahmimde perde gibi bi sey varmis, onu almis duzeltmis..2hafta once oldum bende, daha hamile kalmak icin 3ay beklememiz lazim..sana ne zaman yapicaklar? adetin gecikmesi kistdendir, adet oluncami yapacaklar?
pazartesi günü gitmiştim doktora önümüzdeki hafta çarşamba günü gel demişti.orada hiç aklıma gelmedi eve gelince baktım çarşamba 1 mayıs tatil oluyo salı günü giderim bende.o gün ameliyata alacakmı bilmiyorum sabah erkenden aç karnına gel dedi o gün ameliyat olacaksın demedi ama.muayene ederken demişti ameliyatla alalım diye
canim beni hemen almadilar ameliyata, adet ol adetin bitince gel dediler , ameliyatdan 3gun oncede tum tahliller, ve 1gun once bagirsaklarin temizlenmesi lazim dediler.hemen almaz sanmiyorum, herhalde tahliller falan icin demisdir.bilmemki. ben tr de olmadim ameliyat.evet 3ay korunun dedi, 3ay sonra korunmayi burakin, gerci esimin % dusukdu gecen yil bu yil nasil hic bilmiyorum..soz verdi gidecek tahlil vermeye tedavi alacak falan..ins hayirlisi olsun hepimiz icin.
canim beni hemen almadilar ameliyata, adet ol adetin bitince gel dediler , ameliyatdan 3gun oncede tum tahliller, ve 1gun once bagirsaklarin temizlenmesi lazim dediler.hemen almaz sanmiyorum, herhalde tahliller falan icin demisdir.bilmemki. ben tr de olmadim ameliyat.evet 3ay korunun dedi, 3ay sonra korunmayi burakin, gerci esimin % dusukdu gecen yil bu yil nasil hic bilmiyorum..soz verdi gidecek tahlil vermeye tedavi alacak falan..ins hayirlisi olsun hepimiz icin.
3 ay korunmak mı? bana dr um ilişki serbst dedi. hatta yumurtam çatlamak üzereymiş, şansınız var dedi.
bir de bu karın ağrısı ve boğazda gıcıklık ne zaman geçer???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?