Laparoskopi sonrasi hamileliye adim adim birlikde..

özel mesaj atamıyorum. 50 tane mesajı doldurmadığım için. bende gebelik durumu yok hala

Arkadaslar merhaba bende cikolata kisti var baska topikteydim ama 28 mayista laparoskopi oldum. Deneyimimi paylasayim... aslinda ben uzunaca bir suredir bu hastalikla ugrasiyorum cikolata kistini illaki duyaniniz vardir. Doktorum ameliyata yanasmiyordu yumurta rezervi zarar gormesin diye, lap dan once yumurta takibi olmayinca tekrar yumurta takibi ve en sonunda basarisiz bir asilama sonunda ameliyat icin doktorum gun verdi cunku kistim artik 5 cm e yaklasmis agrilar dayanilmaz olmustu. 28 mayis gunu girdim ameliyata tam 2 saat surmus. Benim sanssizligim ameliyatim cok iyi gecmis tuplerim acikmis yapisiklik yokmus sukur ama anesteziden zor uyandim, gazimi cikaramadim ve felaket omuz ve gogus agrim oldu, oyle ki yemek bile yiyemiyordum. Bunun sebebi ameliyat sirasinda karnin icini karbonmonoksit gaziyla sisirriyorlarmis ic organlar birbirinden ayrilsin diye. Ameliyattan 10 gun sonra ancak kendime geldim. Bu ameliyatta gazi cikarmak cok onemli cikaramazsan cok zor geciyo agrilar, iste benim sanssizligim burda basladi oyle ki ikinmaktan basur oldum laparoskopi olacaklar gozunuz korkmasin benim bunyem kaldiramadi aslinda 3 gunda ayaga kalkip isine giden varmis. Suan 2 adet gecti doktorum korunma demedi. Yumurta takibi yapti yumurtam kendi catlayinca igne vermedi cok sukur :)) simdi bekliyorum. Benim hikayem bu lap olacaklar sorularinizi yanitlarim korkmayin bunyeniz saglamsa hele hicccc cekinmeyin olun tabi doktorunuz ne derse onu yapin...

Herkese merhaba bende laparoskopi ameliyatı olucam nasipse olan arkadaşlar kaç tl ye yaptırdınız ameliyatı?

Herkese merhaba bende laparoskopi ameliyatı olucam nasipse olan arkadaşlar kaç tl ye yaptırdınız ameliyatı?

ben iki buçuk yıllık evliyim pcos vardı tedaviyle üç kez hamile kaldım ikisi düştü sonuncusu dış gebelik oldu laporoskopiyle tüpüm alındı ssk olunca devletde bir lira bile vermedim hemde bebek gibi baktılar doktor kendi doktorum bile değildi ilk kez gitmiştim şimdi rahim filmi çektirdim diğer tüp yapışık çıktı büyük ihtimal yine ameliyat yarın yine gideceğim ve bebek için deli oluyorum zaten düşüklerede çare bulamadk henüz maddiyatta da sıfıra geldik Allah ım inş bana ve isteyen herkese versin bir an önce

benim de laparoskopi ameliyatı ile 6buçuk cm lik çikolota kistim alındı.. bu başlığa girerken ameliyat sonrası hemen hamile kaldım diyenler olur inşallaah diye umut ettim ama olmadı. ben 5 gün önce ameliyat oldum doktorum tüplere ve rahme de bakmış her şey yolunda dedi ama sonrasında ne yapacağız hiç bilmiyorum. ne kadar korunmalıyız hiç bişi söylemedi deneyimlerini paylaşmak isteyen varsa lütfen bekliyorum

arkadaşlar bu aporoskopi nasıl yapılıyor. amelyat gibi falan mı bana doktorum sol tarafımda yapışıklık olduğunu göbek deliğinden girerek açılması gerektiğini söyledi o yüzden çocuk sahbş olamadığımı söyledi

nasıl anlaşılıyo hidroselpenks olup olmadığı bende de olabilirmş ama tahminen dedi doktor cevap verir misiniz

canım öncelikle geçmiş olsun, hidrosalpenks genellikle HSG çekiminde belli olur ama ilerlemiş ise normal jinekolojik muaynede de belli olur, fakat her dr. göremeyebilir en iyi sonuç HSG benim sağ taraf hidrosalpenksli sol taraf daha iyi...

Laparaskopi kapalı ameliyattır bu işlem göbek deliğinden ve kasıktan girilerek yapılan işlemdir açık ameliyat gibi değildir 1.5- 2 saat sürebilir işleme göre...

cevabn için sağol canım sen tedavi oluyo musun nasıl gidiyo başından neler geçti merak ettim benm ameliyat tarihim haftaya belli olacak tüpüm açık mı kapalı mı bakcaklarmş

cevabn için sağol canım sen tedavi oluyo musun nasıl gidiyo başından neler geçti merak ettim benm ameliyat tarihim haftaya belli olacak tüpüm açık mı kapalı mı bakcaklarmş

rica ederim canım Allhım hepimize yardım etsin inşlh. ameliyatın güzel geçer. Ben tekrardan aemliyat olma durumu vardı fakat dr.um istemedi şuan ameliyatlık değil yapılan ameliyatım güzel geçtiği için şuan tüp bebeğe başladık raporum çıkmasını bekliyorum inşlh Rabbim hayırlısını gösterir canım..

Kizlar benim iki tarafimda kist vardi biri cikolata biri basit ameliyattan 4. Ay sonra hamile kaldim 5. Adeti gormedim sukurler olsun

Karın ağrısı şikayetiyle denizlide bir kadın doğum doktoruna gittim ve basit bir yumurta çatlaması olduğunu rahimde sıvı olduğunu adetle atılacağını söyledi ama ağrılarım bana normal gelmedi ve arkadaş tavsiyesiyle Başka bir doktora gittim. Kendisi gerçekten işinin uzmanı muayene eder etmez kistimin patladığını ve içerinin tamamen kan içinde olduğunu acilen laparaskopik ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Önce Rabbim'e sonra hocamıza güvenerek ameliyat oldum şimdilik bir sıkıntımız yok gebelik için de sıkıntı olmayacağını söyledi inşaallah öyle olur. Rabbim herkese şifa versin. Bu arada ağrı ilişki sonrası oldu ve beraberinde mide bulantısı kusma hissi. Tuvalete çıkamama neredeyse yürüyememe gibi şikayetlerim oldu. 2 gün önce ameliyat oldum 2 saat sürdü ameliyat çünkü içerisi fazla kan doluymuş zor boşalttık dedi doktor. 1 gün hastanede kaldım ve şu anda ağrılarım oldukça az çok şükür bir hafta sonra da dikişlerim alınacak. Hiç bir ameliyat kolay değil tabi ama laparoskopi açık ameliyata oranla daha kolaymış açık bir ameliyatta 2 günde ayağa kalkabilir miydim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…