off gec olmus mesajinizi cok gec gordum pardon, evet en son yazdigimda 3 ay korun demisdi, sonra ameliyatdan sonra ilk kontrole getdiyimde banada catlamak uzere dedi yumjurtan, deyerlendirin dedi, korunmayi burak die.bizde burakdik. adetimi bi kac gune olmasi lazim bekliyorum iste..sende durumlar nasil? anlatsana gebe kaldinmi ?sorun neydi ?
Herkese merhaba bende laparoskopi ameliyatı olucam nasipse olan arkadaşlar kaç tl ye yaptırdınız ameliyatı?
merhaba kızlar, bende hidrosalpenks yüzünde lapa.oldum geçen yıl ama bi gelişme olmadı ve tekrardan olmam gerekmiş
2. laparaskopi olucam(
nasıl anlaşılıyo hidroselpenks olup olmadığı bende de olabilirmş ama tahminen dedi doktor cevap verir misiniz
canım öncelikle geçmiş olsun, hidrosalpenks genellikle HSG çekiminde belli olur ama ilerlemiş ise normal jinekolojik muaynede de belli olur, fakat her dr. göremeyebilir en iyi sonuç HSG benim sağ taraf hidrosalpenksli sol taraf daha iyi...
cevabn için sağol canım sen tedavi oluyo musun nasıl gidiyo başından neler geçti merak ettim benm ameliyat tarihim haftaya belli olacak tüpüm açık mı kapalı mı bakcaklarmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?