E Ebru3510 Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2019 113 15 18 35 25 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebru3510 #1 Laparoskopiden sonra adeti bekleyin ve bizi arayın dediler sizce şimdi iğne tedavisine başlayacaklar bilgisi olan varmı
Laparoskopiden sonra adeti bekleyin ve bizi arayın dediler sizce şimdi iğne tedavisine başlayacaklar bilgisi olan varmı
G Gul hanm Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2019 79 77 3 31 15 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebru3510 #2 gulsah9035 .!.: Laparoskopiden sonra adeti bekleyin ve bizi arayın dediler sizce şimdi iğne tedavisine başlayacaklar bilgisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Bende yeni laparoskopi oldum. Tüplerin açıldı denildi. 2-3 ay hamile kalmazsan yanıma gel tedaviye baslayacaz dedi. İnsaallah gerek kalmaz tabi.
gulsah9035 .!.: Laparoskopiden sonra adeti bekleyin ve bizi arayın dediler sizce şimdi iğne tedavisine başlayacaklar bilgisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Bende yeni laparoskopi oldum. Tüplerin açıldı denildi. 2-3 ay hamile kalmazsan yanıma gel tedaviye baslayacaz dedi. İnsaallah gerek kalmaz tabi.
Ozgulgdr Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2019 766 419 53 34 1 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebru3510 #3 gulsah9035 .!.: Laparoskopiden sonra adeti bekleyin ve bizi arayın dediler sizce şimdi iğne tedavisine başlayacaklar bilgisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Ben de laparoskopi oldum klomen iğnesi vuruldum şuan ilişki aşamasındayım 15 gün sonra degil günüm. Allah nasip ederse hayırlısıyla bebiş bekliyoruz. Allah isteyen herkese versin Büyük ihtimal sana da klomen verecek.
gulsah9035 .!.: Laparoskopiden sonra adeti bekleyin ve bizi arayın dediler sizce şimdi iğne tedavisine başlayacaklar bilgisi olan varmı Genişletmek için tıkla... Ben de laparoskopi oldum klomen iğnesi vuruldum şuan ilişki aşamasındayım 15 gün sonra degil günüm. Allah nasip ederse hayırlısıyla bebiş bekliyoruz. Allah isteyen herkese versin Büyük ihtimal sana da klomen verecek.