- 24 Mart 2024
- 34
- 5
- 6
- 34
Benimde yaş 33 iki tüpte ucu tıkalı gibi dedi sonunda tıkanıklık varmış lapla açılır gibi dedi lap sırasında açılmazsa tüpleri bağlayacağım tüp bebeğe geçicez ameliyatta karar vereceğiz çıkıp eşinize soracağım dedicanım ben tüp bebeğe başlayacağım allah izin verirse önümüzdeki aylar için niyet aldık. lap. tüplere hasar verip dış gebelik ihtimalini oluşturabılıyormuş. biz düşünmemeye basladık lap. maddi olarak da tüp bebekle yarışır bir fiyat. en azından benim sordugum doktorun fıyatı bu . lap 80 100, tüp 120 150 dedi. üstüne üstlük kesin bir şey yok. tekrar yapışabilir vs.. 29 yaşım. senin yaş kaç canım?
Sen ne düşünüyorsun canımBenimde yaş 33 iki tüpte ucu tıkalı gibi dedi sonunda tıkanıklık varmış lapla açılır gibi dedi lap sırasında açılmazsa tüpleri bağlayacağım tüp bebeğe geçicez ameliyatta karar vereceğiz çıkıp eşinize soracağım dedi
Kafam çok karıştı bi dr direkt tüp bebek yap dedi iki dr da önce tanısal laparoskopi sonuç alamazsan tüp bebek dedi yani operasyon beni korkutuyor açıkçasıSen ne düşünüyorsun canım
hakkımızda en hayırlısı en güzeli kolaylıkla olsun canım güzel haberler verelim inşallah birbirmizeKafam çok karıştı bi dr direkt tüp bebek yap dedi iki dr da önce tanısal laparoskopi sonuç alamazsan tüp bebek dedi yani operasyon beni korkutuyor açıkçası
Benimde iki tüpüm kapalıydı 3 ay önce Laparoskopi oldum çok şükür açıldı. İlk önce Laparoskopi deneyin derimMerhaba sizin yaşınız kaç acaba benimde tüpler tıkalıymış rahimden ince çizgi ilerliyor ama batına sıvı geçmiyormuş ucunda tıkanıklık var diye tahmin etti ama tüp bebekten önce lap yapalım dedi açılmazsa tüp bebeğe çevrilecek başka seçenek yok mudur tüp bebeğe en son karar vermek istiyorum ben şahsen bir buçuk yıldır deniyoruz biz yarısı enfeksiyonla geçti zaten
Peki gebelik var mıBenimde iki tüpüm kapalıydı 3 ay önce Laparoskopi oldum çok şükür açıldı. İlk önce Laparoskopi deneyin derim
İnşallah dua edelim kolaylıkla sağlıkla olsun inşallahhakkımızda en hayırlısı en güzeli kolaylıkla olsun canım güzel haberler verelim inşallah birbirmize
Şu an 2 buçuk aylık hamileyim çok şükürPeki gebelik var mı
Merhaba canım yaşın kaç bende 6 yıl önce ekomarda çekildim tek tüp kapalı çıktı, Dr tek tüple de hamile kalırsın dedi ama öyle değil işin gerçeği hamile falan kalamadım, şimdi arı sütü polen vitaminler falan yeme içme konularına dikkat ederek çalışmalara yeniden başlayacağım. Ama bilmiyorum belki de diğer tüpte bu arada tıkandı, ameliyatla tüp açma genelde başarılı olmuyormuş, sen oldun ameliyat öncelikle nasıl bir ameliyat nerede ne kadara oldun, tüm detaylarıyla bize anlatır mısınBenimde iki tüpüm kapalıydı 3 ay önce Laparoskopi oldum çok şükür açıldı. İlk önce Laparoskopi deneyin derim
Merhaba canım yaşın kaç bende 6 yıl önce ekomarda çekildim tek tüp kapalı çıktı, Dr tek tüple de hamile kalırsın dedi ama öyle değil işin gerçeği hamile falan kalamadım, şimdi arı sütü polen vitaminler falan yeme içme konularına dikkat ederek çalışmalara yeniden başlayacağım. Ama bilmiyorum belki de diğer tüpte bu arada tıkandı, ameliyatla tüp açma genelde başarılı olmuyormuş, sen oldun ameliyat öncelikle nasıl bir ameliyat nerede ne kadara oldun, tüm detaylarıyla bize anlatır mısın
Merhaba canım yaşın kaç bende 6 yıl önce ekomarda çekildim tek tüp kapalı çıktı, Dr tek tüple de hamile kalırsın dedi ama öyle değil işin gerçeği hamile falan kalamadım, şimdi arı sütü polen vitaminler falan yeme içme konularına dikkat ederek çalışmalara yeniden başlayacağım. Ama bilmiyorum belki de diğer tüpte bu arada tıkandı, ameliyatla tüp açma genelde başarılı olmuyormuş, sen oldun ameliyat öncelikle nasıl bir ameliyat nerede ne kadara oldun, tüm detaylarıyla bize anlatır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?