ben 2010 ocakta olmuştum benim tüplerde sorun vardı dış gebelikten dolayı biri tıkalı diğeri tamamen açıktı dr a göre hemen hamile kalırdım amaaaaa havanda su dövdük onca klomen onca puregon 2 başarısız aşılama vs... şimdi 3.aşılamanın sonucunu bekliyorum hoş hiççç ümidim yok ya neyseee
canm bem laptan 10 gun snra hamile kaldım yapısklıkları actı tuplerım bagrsagaypısktı onlrdaactı ve suanda29 hftalık hamıleyım kendılığınden hamıle kldm
bende 2010 ocak ayında laparaskopi oldum, sonrasında doktorumuz hiçbir ilaç vermedi, 6 ay deneme süresi dedi olmazsa sonrasında tekrar tedaviye başlarız dedi......veeeeee ben laparaskopi sonrası 4. adetimden sonra hamile kaldımşuan bebişim doğdu, kucağımızda tam 43 günlük şimdi...Allahım isteyen herkese nasip etsin anne-baba olmayı...
bende 2010 ocak ayında laparaskopi oldum, sonrasında doktorumuz hiçbir ilaç vermedi, 6 ay deneme süresi dedi olmazsa sonrasında tekrar tedaviye başlarız dedi......veeeeee ben laparaskopi sonrası 4. adetimden sonra hamile kaldımşuan bebişim doğdu, kucağımızda tam 43 günlük şimdi...Allahım isteyen herkese nasip etsin anne-baba olmayı...
İNŞALLAH YAA. ama uzun sürmesi beni tedirgin ediyor.arwen kahverengi akıntı gebelik belirtisidir. inşallah güzel haberler alırsın
her dr değiştirmemde baştan başladılar her itirazıma bi ukala bakışla klomen serophen vs... yazdılar durumumu anlattım yumurtlama sorunum yok tahliller normal dr bey neden hormon alayım olmuyor işte dememe rağmen hapa devam kaç kez kullandım bilemiyorum ama belli aralıklarla 8bilemedin 9 kez kullandım hapları. Baktılar olmuyor hadeee laparoskopi, baktılar olmuyor kendiliğİnden hadeee aşılama İLK 2 aşılamada ses etmedim dr rapor çıkardı ege doğum evinden sağolsun allahın cezası paragöz 2 aşılamayıda muayehanesinde yaptı yani tek rapor ama 2 aşılama yani aşılamanın biri resmi biri özel dolayısı ile 2 aşılamadan sonraa tüp bebek raporu suya düştü .Dedimki hocam ne zaman tüp raporu çıkartıcaksınız aşılama haklarımız bitsin öyle demez mi?Beynimden vurulmuşa döndümm.Be adam tek raporla 1500 ünite ilaç yazmışın her tedavide yumuratalarım fazla büyüyor diye 37,5 ünite ilaç alıyorum göbekten bitermi 1500 ünite ilaç düşünün arkadaşım o bitecek bi 1500 daha yazacak rapor çıkartıp onlarda bitecek adam nasıl anasının gözü çıktı anlatamam...Aptal yerine koyup tırtıklıcak tıortıklayabildiği kadar her aşılama 350 liraya muayehanesinde ve kredi kartı geçmiyodu vergi vermemek için post cihazını kaldırmış .Ya durum bu arkadaşım.Dr u ii seç ben şimdi ege üniversitesine başladım allahtan resmi aşılama raporunun 2.sis hemen çıktı elimde ilacımda vardım ayın 11 inde yapıldı aşılama bu da olmazsa hemen tüpe geçicez inşallah....
canım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. hamilelik haberini inşallah alırsın, buraya da yazarsın:)merhaba cnm bende hikayemi yazayım,
2007 temmuzda bebek istemeye başladık,1 sene olmayınca tetkiklere başlandı.2008 kasım ayında hsg sonucu tüplerim tıkalı çıktı, 2009 ocak ayında laparaskopi ve histereoskopi oldum,endometriozis olduğum anlaşıldı,tüplerim açıldı,kistler yakılıp temizlendi(bana söylenen bu tabi)..mayısa kadar bekledim gebelik oluşmadı, 2009 mayısta aşılama oldum,negaf malesef.. ardından 2009 aralık ta bir aşılama daha oldum, malesef oda negatif sonuçlandı..2009 kasımda bir hsg daha çekilmiştim, tüplerim hala açıktı, ama olmadı işte..bu ay tüp bebek tedavisine başladık, yarın transferim var..inşallah emeklerimizin karşılığını verir rabbim, 12 gün sonra hamileyim diyebilirim inşallah, sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin rabbim hepimize..Allah yar ve yardımcın olsun..
1senedir siteden herkesin yazzdıklarını takip ettim çok şey öğrendim.ÖNCELİKLE 8 ayBEBEK için uğraştıktan sonra prof.erol tavmergene gittim.rahim filmimde tıkanıklar gördü ve laporoskopi olmam gerektiğini söyledi. göründüğü kadar kolay bi operasyon olmasa da ben bunu geçirdim.Ve tam 3 ay sonra hamile kaldım. normalde gittiğim kadın doğum doktorum birdal tosyalı çetinol dan çok memnunum.sadece operasyonumu erol bey yaptı. erol bey çok yoğun.
PAYLAŞMAK İSTEDİM.sorularınızı ve tecrübelerimi paylaşabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?