peki ücretleri nasıl acabaBen bir ay once histereskopi olmustum rahmim ici sıkışıkmis t seklinde dedi doktor genisletme amacı ile histeroskopi oldum anestezi ile birlikte olduğu ve kapali amaliyat oldugu icin hic skntı cekmiyorsun yarim saat dinlendikten sonra normal hayatina devam ediyorsun adet kanamsi gibu 1 hafta kanamn oluyo oda normalmis doktorun soyler zaten korkulacak bi durum olamdi
ben hastanede çalısıyorum bizim hastanede yapılmıyor bu işlemDevlette nasldir blmiomda bu amaliyati iyi bi doktoro yaptrmak lazim rahim bu sonucta temiz ve iyi bi doktor olmali
Ama dedigim gibi temiz ve guvenilir bi ortamda iyi doktor yPmali diyorum hala cunku rahim bu mudahale ettirceksin eger doktorun uzmansa hastalari memnunsa bu konuda rahat olbilirsin devletteni calisiyonben hastanede çalısıyorum bizim hastanede yapılmıyor bu işlemonun için sordum ama nöbete gelen bi drmuz var ona da danıstım fiyat sormadım fakat kendisi tüp bebek uzmanı yapabileceğini söyledi.yinede hsg sonrası beklememi tavsiye etti.
Hmm sizin ordaki fiyaar degisik olabilir canimben özel de çalısıorum ama doktorum devlette calısıyor bizim hastanemize nöbete gelen dr.
belki dr bizim hastanede yapar.calıstıgım yerde hem benim için daha ii olur maddi manevi :)Hmm sizin ordaki fiyaar degisik olabilir canim
ne sebeple bu ameliyatı oldun benim t rahim oldugunu soyledı rahim alanını genişletmek (törpüleme )işlemi deniyomus.basıt korkulacak bırsey yok dedi.ama yıne de beklemek istiorum biraz.Oyle olabiliosa olur ins ama kapali oldugundan cok rahat bi amaliyat
Aynen benjmkide t seklindeydi bu gbelige engelmiste genisletme amaliyati dedgin gibi dismorfik uterus teshisi oluyo bunun adi. Amaliyatin adida histeroskopi genisletio rahmin daha duzgun bi hale geliyone sebeple bu ameliyatı oldun benim t rahim oldugunu soyledı rahim alanını genişletmek (törpüleme )işlemi deniyomus.basıt korkulacak bırsey yok dedi.ama yıne de beklemek istiorum biraz.
Ben fedavi oluyodum iste 4 senedir cocugumuz olmadi doktor asilmadan once hsg istedi rahmine.bakalim tuplere flan tikaliysada acilir sanmiyorum rahmin cok temiz gorunuyo ama tedbirimizi alalim varsa bi pruz ortadan kaldiririz dedi hsgde t seklinde oldunu gordu hatta amaliyattan sora aciklama yapti iki yumurugunu birlestrdi boyle sıkışıkti actik dedi iste amaliyati onerdi hem dusuk riskinden dolayi hem bebek olursa gelisemeyeblir dedi hemde gebelige engel oldunu ogrendim arastirip doktor asilamada sansini artirir dedi bu yuzden oldum amaliyati pismanda degilim acikcasi bu amaliyattan 1 ay sonra ilk reglmde asilmaya basladik ilaclar igneler derken gectigimiz cumartesi asilmam yapildi bugun 5. Gunum ins. TutarAynen benjmkide t seklindeydi bu gbelige engelmiste genisletme amaliyati dedgin gibi dismorfik uterus teshisi oluyo bunun adi. Amaliyatin adida histeroskopi genisletio rahmin daha duzgun bi hale geliyo
Ya bir kisim doktor gerwkli buluyo bir kismi gerekli bulmuyor ama sen bilirsin izle amaliyati arastir sor baska doktorlara flanne sebeple bu ameliyatı oldun benim t rahim oldugunu soyledı rahim alanını genişletmek (törpüleme )işlemi deniyomus.basıt korkulacak bırsey yok dedi.ama yıne de beklemek istiorum biraz.
Sen ne kadardir gebelik istiyosun.ben ameliyattan cekiniyorum acikcasi dogal yolla mumkunati yokmu ki acaba sartmi bu ameliyatAynen benjmkide t seklindeydi bu gbelige engelmiste genisletme amaliyati dedgin gibi dismorfik uterus teshisi oluyo bunun adi. Amaliyatin adida histeroskopi genisletio rahmin daha duzgun bi hale geliyo
Canim benjm yumurtalar biraz tembelmis yani pko o yuzden banada hic olmaz diyen olmadi ama ben cok bekledim artik bide hsgden sonra kendi kendine cok hamile kalan var tuplere basincli sivi verildiginden mi nedir tam bilmiyorum bak netten bi arastir istersen oluyomus sansin artiyomus ama dusuk riski benim rahim seklinden kaynaklandigini soyledi t seklinde oldugundan olupta dusurursen yada bebek gelismesse cok üzülürsün dedi doktorum dusun bi istersen yapariz bi mecburlyetin yok dedi ben tedbir olsun die yaptrdim ins faydasini gorurum 6 ay dusundum yaniSen ne kadardir gebelik istiyosun.ben ameliyattan cekiniyorum acikcasi dogal yolla mumkunati yokmu ki acaba sartmi bu ameliyatilk gosterdigim dr sen gebe kalabilirsin fakat dusuk tehdidi yasarsin yada sonlanabilir ve normal dogum yapamazsin sezeryan dogum yapabilirsin dedi. Son olarak ta esin spermiyogram yaptirdimi die sordu.yok hayir deyince aaa yaptirsin gebe kalinamiyacak bi durum degil bu bi esin tahlil yaptirsin ondan sonra ameliyati dusunursun dedi. Cok samimi oldugum bi k dogum dr da hic mudahaleden bahsetmedi hatta tuplerin acik hsg cekilenn ay cok onemli calismalari sıkı tut dedi (muhtemelen beni korkutmamak icin dedigini dusunuyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?