Laporoskopi ile tupunu aldiranlar yardim!

Ben Yücel Karaman'a ameliyat oldum. Rezerv azalması olmadı. Bana böyle bir problem olacağından da bahsetmemişti doktorum. Tüp bebek tedavisi öncesi oldum.
Merhaba benmde sol tüpümde sıvı birikmesi var. 2.5 yıldır bebek istiyoruz ve bi kimyasal gebelik geçirdim. Yücel beye gittik yakın zamanda ve tüpümü % 80 ihtimalle kurtarabileceğini laporoskopik lazer uyguladığını söyledi. Sizin ameliyatınız nasıl geçti. Sonrasında doğal yoldan gebelik oldumu ve ameliyat ücreti ne kadar ödediniz. Bizden 19 bin tl istediler. Fazla geldi ama şu ana kadar bu tüpü kurtarmakta iddalı olan tek dr yücel bey oldu. Fikir verirseniz sevinirim:)

Bebek iyi cnm ayın 1 rinde 7 aylık olacak.
Büyüyor valla minicikti şimdi ah ah 👶
Allah'ın izniyle hamile haberi vereceksin cnm.
Hiç sorun olmayacak.
Hangi hastanede tüp bebek yapacaksınız.

antalyada akdeniz üniversitesinde canım. çalışma günüm eksik olduğu için belki rapor çıkmaz. özelde de yaptırcak maddi durum yok. gene raporsuz üniversitede uyguna geliyor canım hayırlısıyla tutar inşallah :KK200:

bebişe maşallah sağlıklı mutlu uzun yılları olsun inşallah :emir_bebek::21:

Merhaba benmde sol tüpümde sıvı birikmesi var. 2.5 yıldır bebek istiyoruz ve bi kimyasal gebelik geçirdim. Yücel beye gittik yakın zamanda ve tüpümü % 80 ihtimalle kurtarabileceğini laporoskopik lazer uyguladığını söyledi. Sizin ameliyatınız nasıl geçti. Sonrasında doğal yoldan gebelik oldumu ve ameliyat ücreti ne kadar ödediniz. Bizden 19 bin tl istediler. Fazla geldi ama şu ana kadar bu tüpü kurtarmakta iddalı olan tek dr yücel bey oldu. Fikir verirseniz sevinirim:)

sıvı birikmesi olan tüpü kesinlikle almalı. diğer tüpünün durumu nedir. 19 bin tl'ye 2 kere tüp bebek yaparsın canım yani bilemedim çok fazla ücreti

Haklısın cnm.
Valla nereden geldi bunlar başımıza.
Ben mikrop kapmışım ve bu mikrop idrar yolu enfeksiyonu yaparken hiçbir ağrı belirti vermezmiş. benim sol tüpümü hidroselpenk yapıp bağırsağıma yapıştırmış, karın zarlarımı birbirine yapıştırmış ve rahmini karın zarina yapıştırmış.
Bana tüpünü aldırma bağlat, doğum yaptığında mutlaka aldır dediler.
Bende geçen hafta sezeryan doğumdan sonra ameliyatım yapıldı, sol tüpüm alındı ama tüp iyice tüplükten çıkmış, şekli tamamen bozulmuş, bı kısmı tamamen kistleşmiş, bağırsağıma zaten yapisikti.
Ayrıca rahmimde bağırsağıma yapismis oda ayrildi.
Amh değeri düşme ihtimali olmasa aldiracaktim bağlatmayip ama baglatinca da daha kötü olma ihtimali var.
İyi ki hamileliğimde tüp başıma iş açmadı.

Cnm benim sende tüp bebek yaparsın ve Rabbimin ol demesiyle olur.
Doktorlar sadece vesile bunu sakın unutma.
Ayrıca mucizeler var ve Rabbim yeter ki istesin.
Bana doktorlar neler dedi. Yok iki tüpünü de alırım diyen doktor mu istersin, yumurtam olduğu halde yok yumurtan az diyen doktormu istersin ( en son tüp bebek denememde 6 tane 5. Gün embriyom oldu, 4 ü döndürüldü), yok 38 yaşına kadar doğur 38 den sonra şöyle olur böyle olur diyen mi, doğal yolla gebe kalman zor diyen mi, daha neler neler.
Sakın kulak asma.
İnan bana Rabbimin izniyle bebeğin olacak.
Hidroselpenk de ilaç tedavisi fasa fiso hiç etkisi yok, benim sürekli yeşil akıntı problemim vardı ilaç kullan kullan bı hafta idare eder tekrar başlardı. Bağlattım inan gene kurtulamadım. Şimdi alındı sol tüpüm inan logusayim tamam kanaman var ama hissediyorum akıntı problemi bitti.
Doktorlara git akıl danış, hormonlarına baktır eşinde sperm testi yaptırsın yolunu cizeceksin.
merhaba ameliyattan önce ve sonra ne gibi durumlar yaşadınız, bağırsağınıza yapışması ciddi şikayetlere yol açmış mıydı ?

merhaba ameliyattan önce ve sonra ne gibi durumlar yaşadınız, bağırsağınıza yapışması ciddi şikayetlere yol açmış mıydı ?
Tüpüm alındıktan sonra yeşil akıntı sorunu, gaz sorunum tamamen bitti, yapışık olan yerde bağırsağımda değişik seyler olurdu rahatsız etmezdi ama hissederdim o da bitti.
(Akıntı ve gaz sorunu çok ciddi bi sorundu başlı başına.)
Ameliyattan sonra be gibi durum derken o kısmı anlayamadım benim ameliyatlarım cok zor ve riskli geçer.

Tüpüm alındıktan sonra yeşil akıntı sorunu, gaz sorunum tamamen bitti, yapışık olan yerde bağırsağımda değişik seyler olurdu rahatsız etmezdi ama hissederdim o da bitti.
(Akıntı ve gaz sorunu çok ciddi bi sorundu başlı başına.)
Ameliyattan sonra be gibi durum derken o kısmı anlayamadım benim ameliyatlarım cok zor ve riskli geçer.
ameliyattan sonra bağırsağınzda hasar kaldı mı demek istedim tam açıklamamışım :). Ne gibi riskleriniz oluyor ameliyatta

ameliyattan sonra bağırsağınzda hasar kaldı mı demek istedim tam açıklamamışım :). Ne gibi riskleriniz oluyor ameliyatta
Bu ameliyatlar riskli aslında acemi bi doktor bağırsağa hasar verebilir yumurtalaklarla kesinlikle oynanmamasi gerekiyor cok hassas organlar.
Cok iyi bi hekim olması gerekiyor. Tecrübeli ve eli gercekten ameliyata yatkın hekim olmalı.
Benim doktorum bu konuda alanının en en iyilerinden biriydi. Herhangi bi hasar olmadı.

Benim hikayem uzun daha önce ilgili konulara yorumlarda yazdım uzun uzun bakabilirsiniz.🦋

Back
X