laporoskopi oldum işallah işe yarar

banucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
5
0
36
Kayseri
bu siteyi çok beğeniyorum çok şeyler öğreniyorum benim sorunum hamile kalamıyorum çok üzülüyorum laporoskopi oldum geçen ay yapışıklık varmış bilmiyorum nasıl olcak şimdilaporoskopi olan varsa yazarsa sevinirim arkadaşlar

Benim teyzem olmuştu 8 yıllık evlilerdi yapışıklıktan dolayı bebekleri olmuyordu ameliyatı olduktan 3 ay sonra hamile kaldı şimdi 9 yaşında bir kuzenim var. Allah size de nasip eder inşallah.

allah şif aversin öncelikle...bende ameliyat oldum ,4 yıllık evliyim ve 2 yıl korunmamamıza ragmen cocuk sahibi olamadık sonra biryerlerde bir terslik olduğunu anlayınca dr gittik ve bu konuda hakkaten uzaman dr teslim olmak gerekiyor allah dr dan razı olsun...ameliyata laporoskopi diye girdim içerde işler ters gidince hem laporoskopi hemde açık ameliyat oldum..ama allahın mucizesi sonrasında 3.ay hamile kaldım..dr çok önemli canım bu konularda..hamileliğe gelince,biliyorum stres yapmamak elde değil ama olabildiğince sakin olmak gerekiyor rabbim herşeyin vaktini saatibi biliyor ona güven duaların emin ol zamanı gelince kabul olucaktır su yolunu bulur hiç üzülme...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…