• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laporoskopi olmadan hidroselpinks oldugu anlasilmazmi

elegimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.864
367
113
arkadaslar hidroselpinks tanisi nasil konur neolur bilen soylesin laporoskopiyle bakmak istiyor doktorlar ama ben korkuyorummm

Cnm benim bildiğim önce rahim filmi çekilmesi sonra sonuca gore laparoskopi yapildigidir bende oyle yapildi

Rahim filmi ile belli olur, ama laparoskopi den korkma korkulacak işlem değil. ..

rahim
Cnm benim bildiğim önce rahim filmi çekilmesi sonra sonuca gore laparoskopi yapildigidir bende oyle yapildi
filmi cekilmistim acik cikmisti suan yeniden tedavi olmak icin gittigimde sadece ul5rason ve mr da suphelendi rahim filmi sonrasi enfeksiyon gecirdigimden kork7yorum laporoskopi de kesin bir cozummu bilmiyorum cok kararsizim

[QUOTDr "elegimmm, post: 38425041, member: 432831"]rahim

filmi cekilmistim acik cikmisti suan yeniden tedavi olmak icin gittigimde sadece ul5rason ve mr da suphelendi rahim filmi sonrasi enfeksiyon gecirdigimden kork7yorum laporoskopi de kesin bir cozummu bilmiyorum cok kararsizim[/QUOTE]
Cnm dr öyle diyorsa bi bildiği vardır ozaman laporoskopi sonuca ulasman için yapilmasi gereken bir işlem inan korkulacsk bisey değil narkozla yapiliyor uyandiginda herşey bitmiş oluyor birkaç gün sonrada çok minik dikişlerin oluyor onlari aldiriyorsun o kadar hakkında hayirlisi olsun cnm

[QUOTDr "elegimmm, post: 38425041, member: 432831"]rahim

filmi cekilmistim acik cikmisti suan yeniden tedavi olmak icin gittigimde sadece ul5rason ve mr da suphelendi rahim filmi sonrasi enfeksiyon gecirdigimden kork7yorum laporoskopi de kesin bir cozummu bilmiyorum cok kararsizim
Cnm dr öyle diyorsa bi bildiği vardır ozaman laporoskopi sonuca ulasman için yapilmasi gereken bir işlem inan korkulacsk bisey değil narkozla yapiliyor uyandiginda herşey bitmiş oluyor birkaç gün sonrada çok minik dikişlerin oluyor onlari aldiriyorsun o kadar hakkında hayirlisi olsun cnm[/QUOTE]
amaa yumurta rez3rvlerini azaltiyor arti tupleri kapatma ihtimali var cok kurcalamamak gerekmezmi hemde baska hicbir tedavi denenmemisken allahim yardim etsin huzurum kalmadi

CNN OTE="elegimmm, post: 38427474, member: 432831"]Cnm dr öyle diyorsa bi bildiği vardır ozaman laporoskopi sonuca ulasman için yapilmasi gereken bir işlem inan korkulacsk bisey değil narkozla yapiliyor uyandiginda herşey bitmiş oluyor birkaç gün sonrada çok minik dikişlerin oluyor onlari aldiriyorsun o kadar hakkında hayirlisi olsun cnm[/QUOTE]
amaa yumurta rez3rvlerini azaltiyor arti tupleri kapatma ihtimali var cok kurcalamamak gerekmezmi hemde baska hicbir tedavi denenmemisken allahim yardim etsin huzurum kalmadi[/QUOTE]

Cnm benim yumilerine birey olmuyor senin Dr sadece tüplerinebakiyor acilacaksa aciliyor acilmazsa zaten dDr tüpünü aliyor ama yumutaliklarina zarari yok benim bildiğim Dr la konuş istersen içine sinmeden hic birey yaptirma cnm

Back
X