• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laporoskopı sonrası adet

hulya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
442
6
96
İzmir
Meraba arkadaslar.Ben 25 Subatta laporoskopi olarak kanalinbiri tikali oldugu icin baglattim.Adetten sonraki 5. gundu.Islemden sonra yaklasik bir hafta adet gibi kanamam olmustu, bu kanama adet kanamasimidir.Cunku 14 unde adet olmustum gecen ay.Bugun 15 i hala bisey yok siskinlik hafif sanci var ama.Benim adetim hic gecikmez.Hamile olmam da imkansiz.Bilgisi olan varsa yardimci olur musunuz.Benim icin onemli.Cunku dr.um bundan sonra bir adet ol.ikinci adeti oldugunda gelirsin baslariz demisti.Simdi laporoskopi sonrasi gordugum kanamayi adet gibimi dusunecegim.

yok canim ,o adet kanamasi degildir,ben oldum bu ameliyati benim bi kac gun kanamam olmustu ama adetimi gene tarihinde olmustum ve obur ayda hamile kalmistim zaten,sana gecmis olsun ve biran once hamile kalmani dilerim canim:Saruboceq:

hülyacım geçmiş olsun canım ..
lap. sonrası adet biraz düzensiz olabiliyor .. gününden önce yada sonra daha az yada daha yoğun olabiliyor ..
ben de garanti olsun diye , zaten de taşınma durumu yüzünden de 1 ay öyle ertelemek zorunda kalınca , lap. sonrası 3. adette denedim .. çünkü 2. adet de ilk gelen adetten 28 gün sonra gelmedi , yoğunluğu da yine farklıydı ( benim hep 28 günde bir olurdu da )
3. adet 2.den 28 gün sonra geldi bu arada ..biz de o zaman denedik ..
inşallah güzel gönlüne göre olur herşey .. senden haber almayınca uzun zamandır merak ediyordum seni ..
herşey çok güzel olacak bu kez , gör bak yerimseniben
hem 3. adeti beklersen belki 2.de yada 3.de hamile kalma şansın var , eşinde sorun yoktu ise ...

Sagol canim.Insallah.Adetin butun gerginligi var bas agrisi da basladi.Kendi yok.Bu arada sogan kurude uyguluyorum.Akinti tarzi seyler oluyor ama adet yok.Insallah bakalim hayirlisiyla

Back
X