Çocuk Hastalıkları Laringomalazi atlatan var mı ? Lütfen bakın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba öncelikle geçmiş olsun inşalalh bebeğinizin rahatsızlığı geçmiştir benim de 3 aylık bir bebeğim var laringomalazi teşhisi koydu kbb doktoru hırıltısı 3. Ayda belirginleşmeye başladı normalde uyurken falan olmuyordu ben hiç duymamıştım sadece doğduğundan beri emememe yutamama problemi vardı çok takmıştım kusması hiç olmadı denecek kadar az hepsi bu ememe durumunu reflüyü bağlamıştı dün doktor laringomalazi 9. Ayda geçecek hasta olmasın kimseyle görüşme eve kapan dedi korktum açıkçası bebekleriniz nasıl geçti mi hırıltıları verebileceğiniz tavsiye var mı acaba

oncelikle cok gecmis olsun. larigomalazi ile yasamaya alisin cunku gecmesi biraz uzun surebilir. bebegim suan 17 aylik ve hala azda olsa devam ediyo. hirilti azaldi nefes alamama da azaldi. ama yorucu bir surecten gectik. benim kizim hic uyuyamiyordu. simdi daha iyi cok sukur. sormak istediginiz birsey varsa yardimci olmaya calisirim. drlarin cok tecrubesi yok bu konuda. daha dogrusu pratik bilgiler vermiyorlar cocugu rahatlatmak icin. tekrar cok gecmis olsun

Merhabalar, oğlumda laringomalazi vardı, 2-3 aylıkken çıktı ortaya ve 18. Ayına kadar devam etti, ara ara dalgalanmalar yaşadık yani 8. Aya kadar hafifken sonra birden arttı sonra telrar azaldı filan derken birbuçuk yaşında nerdeyse tamamen düzeldi. Sanırım bu sebepten olacak ki malesef oğlum ememedi, beslenirken filan biraz zorlandı. Geceleri sürekli kontrol ediyordum, o nefes almaya çalışırken ben boğuluyordum bi de üstğne kalp problemlerimiz eklenince iyice depresyona girmiştim. Çok şükür şimdi 4 yaşında ve bişeyi kalmadı. Sizlerde korkmayın Allahın izniyle geçiyor. Rabbim dermansız dert vermesin..

Merhaba bir şey soracaktım laringomalazi hakkında, benim kızıma da bu teşhis kondu çocuğunuz süreci atlatti mi?

Back
X