Laro Tarot

duccio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
181
2
116
İstanbul
Laro Tarot hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? ben bakıyorum da bilen arkadaşlarla konuşmak isterim

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 671
Son düzenleme:
bunlar tarot kartlarım baktırmak isteyen arkadaşlar öncelikle kahve falı topiğime uğrasınlar (bilenler) :))

Eklentiler

• $1363781294606.webp
    $1363781294606.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 799
bunlar tarot kartlarım baktırmak isteyen arkadaşlar öncelikle kahve falı topiğime uğrasınlar (bilenler) :))

kahve falını bilenler mi yoksa laro tarot bilenler mi?ilki tamam da diğeri yok bende :)) bi de öbür topiği de bulamadım...

selam duccio .. ben laro kartlarının tek tek resimlerini hiç biyerde bulamıyorum nette .. sende kartlar varmış acaba kartların resimlerini çekip atabilir misin ve herhangi bir kartın da arka yüzünün de resmini msj olarak zahmet olmazsa

Son düzenleme:
selam duccio .. ben laro kartlarının tek tek resimlerini hiç biyerde bulamıyorum nette .. sende kartlar varmış acaba kartların resimlerini çekip atabilir misin ve herhangi bir kartın da arka yüzünün de resmini msj olarak zahmet olmazsa

kartların resimlerini neden istediğini anlamadım :))

Ben hem Laro hem de Rider Waite destesiyle bakıyorum. Ne hakkında konuşmak istiyorsun?

Back
X