slm,
yaptirmayi düsünüyorsan, cuma günü yaptirmani tavsiye ederim. Hafta sonu da dinlenirsin. 3 günde biraz toparlanabiliyorsun, yani ben öyle oldum. Ama bu hopla zipla anlamina gelmiyor. Agri sizi yok, ama hareketlerinde
biraz bir kisitlama var. Yürürmek iyi geliyor, oturup kalkmak uzanmak BIRAZ SIKINTIVAR. Laser Lipolyss yaptirmayi düsünürsen, alinan yaga bagli, yani benim Dr. bir ameliyata 2 l bir bölgeden alinabilir demisti. yani 2 bölge istiyorsan. yindede 3,5 l fazla sagligi düsünürken alinmaz demisti. Böylede hesap etmisti bir Dr. , oldugun Kg % 5, örnegin 70 Kg da 3,5 l max. yag alinir! Birde Klasik Liposuction var. Onda fazla aliyorlar. Ama dedigim gibi saglik acisindan cok tavsiye edilmiyor. Baska Dr. 5-6 l kadar aldigini duydum diye sormustum, oda böyle Laser Lipo ile bir kismin aliyorlar, obür kismini da Klasik Lipo ile aliniyormus dedi. Onun icin fiyatlari daha ucuz yapabiliyorlarmis!
Tecrübeme dayanarak sana Laser Lipolyss,derim
Benim Dr. bir bölgeye max 2 l yag icin 3500 tl aliyor. Ama görüsmek'te fayda var birkac yer icin indirim yapiyor kombine olarak.
Arastirmalarinda bu Forum sana cok yardim edecektir, en azinda bana cok yardim eti.