Kızlar ben normalde akademik olarak çalışıyorum ve de çalışmak istiyorum geleckte de . daha önce online çalışıyordum gayette koşullarım iyiydi. ama bir yerden teklif geldi değerlendirmek istedim. gittiğim kurumun sektörünü tanınmamak için yazmak istemiyorum siz herhangi bir sektör gibi düşünün.
Önce İK SONRA DA Yönetim Kurulu Üyesiyle görüştürdüler. ilk başta sorular normaldi daha önceki tecrübeler eğitim hayatı vs tipindeydi sorular. Her şey iyi güzel lakin sona doğru bana sorulan sorular çok laubali geldi. sorular söyleydi..
1. aileniz ne iş yapıyor?
2.ailenizle mi yaşıyorsunuz?
3.yakın zamanda evlilik, balayı falan biri var mı? (gülerek
)
bastıra bastıra sürekli yaşımı tekrarlamak faalan..
ilk soruya neden diyebildim .. biz sorarız böyle seyler gibi tavır takındılar.
daha sonrada ben sey dedim.. genelde çalıştığım kurumlardaki insanlar benden yaşça büyük ve yaşına hürmet ettiğim insanlardır dedim, ne desebeğenirsiniz ben sizden çokta büyük değilim. Hayır ne demek bu?
sizce ne yapmalıyım?
Önce İK SONRA DA Yönetim Kurulu Üyesiyle görüştürdüler. ilk başta sorular normaldi daha önceki tecrübeler eğitim hayatı vs tipindeydi sorular. Her şey iyi güzel lakin sona doğru bana sorulan sorular çok laubali geldi. sorular söyleydi..
1. aileniz ne iş yapıyor?
2.ailenizle mi yaşıyorsunuz?
3.yakın zamanda evlilik, balayı falan biri var mı? (gülerek

bastıra bastıra sürekli yaşımı tekrarlamak faalan..
ilk soruya neden diyebildim .. biz sorarız böyle seyler gibi tavır takındılar.
daha sonrada ben sey dedim.. genelde çalıştığım kurumlardaki insanlar benden yaşça büyük ve yaşına hürmet ettiğim insanlardır dedim, ne desebeğenirsiniz ben sizden çokta büyük değilim. Hayır ne demek bu?
sizce ne yapmalıyım?