Saç Uzatma Yöntemleri Lavanta İle Saç Uzatma....

Sila008

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
8
0
6
35
İstanbul
Lavanta İle Saç Uzatılırmı ? Araştırıyorum.Emin olmak istedim.Okullar açılana kadar uzatmam lazım.Ne önerirsiniz?

Lavanta İle Saç Uzatılırmı ? Araştırıyorum.Emin olmak istedim.Okullar açılana kadar uzatmam lazım.Ne önerirsiniz?

Bu bolumde konusu var canim. Oradan bakabilirsin. Aklima geldikce yapiyorum surekli yapmadigim icin bilemiyorum. Cay olarak icileni cildime cok iyi geldigini soyleyebilirim.

kesinlikle uzuyo canım ben denedim hem çayını içtim hem saçıma döktüm gerçekten sonucuna bende çok şaşırdım ama çok etkili bi yöntem dene kesinlikle

arkdaşlar yeni başladım.. yorumları okudum memnun olmayan yok denebilir.
akrşam yüzüme sürdüm. cildi pamuk gibi yapıyor ve dingileştryor

arkadaşlar bende kullanmaya başladım 2 gün oldu ama bi kaç ay önce bi hafta aralıksız kullandım dökülme azalmadı. hala daha dewam ediyor. Dökülme azalsın diye saclarımı kestirdim sonradan pişman oldum. kızlar dökülmesi azalan varsa yazsın bana. caresiz kaldım

Bugün 7. kürümü süreceğim çok memnuunum uzamaya başladı yada bana öyle geliyor bilemicem ama yumuşacık olduğu kesin.

Selam ben saç uzatmaya çalışıyorum.Simdi bende içine bemiks attıgim isirgan otlu şampuan yağlı sac için şampuan ve lavanta var hangi siralamayla kullanmak gerekir sizce 3unude kullanmam gerek yardimci olabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…