- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
hikayesi güzel.fakat yazılışı yabancı isim gibi..okunduğu gibi yazılırsa neden olmasın(lavinia yerine lavinya)tercih sebebidir tabi..herkesin kendi tercihi...ben şahsi fikrim bu ismi düşünmem...
Merhabalar.
Benim nickimde de belli olduğu üzere lavinya ismini bende çok seviyorum.
Eğer dini olarak isim koymada takıldığınız bir durum yoksa,bende Lavinya süper bir tercih:)
Anlam olarak çok güzel bir isim.Ben de çok severim o şiiri ama hiç isim olarak düşünmemiştim.Aklıma bile gelmedi açıkçası.Sizin de belirttiğiniz gibi zaten bu bir kişiye ait isim değil,kod adıdır.Ayrıca ismi önerdiğiniz aile Türk ise Türkçe'de hepimizin bildiği gibi kelimlere yazıldığı gibi okunur.Lavinia ise o Lavinya olamaz.Olursa da Türkçe olmaz zaten.Bence aile de çocuk da sorun yaşar.Benim stja yaptığım yerde Karia adında bir kız vardı.Oyaşlardaki her çocuk gibi kağıda isim yazdırma meraklısı.İsmin ne diye sorulduğunda Karya diye cevap veriyordu.Tabi biz de ilk zamanalr bilmediğimiz için Karya yazıyoruz hemen.Çocuk buna çok bozuluyordu.Hayırrr Karia diye yüksek sesle belirtiyordu.V ebu kız çocuğu 5 yaşında ilk sorunlarını yaşamaya başladı.Bu en küçük örneği.
ilgi cekici isimleri hep begenmisimdir kulaga cokk guzel hitap ediyor bence:) melina razya eva mila jade bu isimlerden birini kizim olursa koymak istiyorum
tatlım yazdıklarına kısmen katılıyorum .yazılısı farklı okunusu farklı olursa eger ,dedıgın gıbı cocuk ılkokul zamanın da pıskolojısını etkılıebılır ,verdıgın ornege katılıyorum .ama bız de sonradan dusundugumuz de ,yazılısı okunusu farklı olsun ıstemıyoruz artık,sızın de yorumunuzdakı ornegı goz onunde bulundurup sadece okundugu gıbı lavınya olsun dıye dusunuyoruz .
ama ,turkce'de lavınıa ısmı lavınya olmaz kısmına katılmıyorum .oncelıkle ferıdun duzagac'ın sarkısını dınledıysenız zaten ,orada da lavınıa olarak degıl lavınya olarak gecıyor .benım de ısmım ermenı kokenlı bır ısım .ermenıler de ,susanna ,suzı olarak kullanılır .ama pekala suzan olabılmıstır turkıye de
ayrıca lavınıa sadece saırın sevgılısıne verdıgı kod ısımdır .ama ısım olarak da kullanılıyor mesela ,roma imparatorluğunun baş komutanı olan olan titusun kızının adı da Lavinia.
ah ahhh bu şarkı, sözleri.. neyseo kadar konuşulmuş hakkında eklemeden de olmaz videoyu
[video=youtube;Jl12Er-ciu4]http://www.youtube.com/watch?v=Jl12Er-ciu4[/video]
mükemmel bir şarkı isimde bence çok güzel
Lavinia hikayesini çok önceden okumuştum ve o kadını görmediğim halde etkilenmiştim.
Çok güzel bi seçim bence =)
benimde daha cocugumun olmasına cok var ama kız isimlerine cok meraklıyım :) lavinya güzel bi isim olabilir soylenisi güzel anlamıda değişik isim bende hep düşünüorum aklımdan ama bazende korkuyorum sonra dalga gecilirmi filan diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?