Doğuma Hazırlık ''lavinia'' ismi için yorumlarınız nedir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
LAVİNYA ve DESTİNA yıllardır dinlediğimiz ve dinlemekten büyük haz aldığımız şarkılardır...isim olarak kullanıldıklarında da bence çok hoş olacaktır....
ne güzel bir bebeğin isim annesi olma şansını yakalamışsınız, şarkıyı çok sevdiğimden olsa gerek LAVİNYA yı isim olarak ben çok beğendim umarım isim sahibide çok beğenir zamanı geldiğinde...

Son düzenleme:
o şarkıya bayılırım.. aşırı gizemli, sakin bir söyleyişi var. ama çocuğuma koyar mıyım? gerçekten tartışılır. çünkü yapancı gibi duruyor. o güzellikte türkçe isimler de hayli fazla.. tabii önemli olan sizin düşünceniz ve şimdiden sağlıklı olması dileğyle.. :)

tesekkur ederım cnm.sımdı destina yı dınlıyorum destına da cok guzel gercekten .bu tur ısımlerın bır oykusu olması ozel bır anlam ıfade etmesı guzel bır duygu bence .ılerde ısım sahıbı bebegımız de begenıcegını umuyorum .

tesekkurler cnm .evet dedgın gıbı guzel anlamlı ısımlerımız var ama ,bız bıraz daha herkez de olmayacak bır ısım tercıh edelım dedık.

Titus'un kızı olduğu hatırlatıldığında içim bi fena oldu çünkü Lavinia'ya önce tecavüz edilir sonra suçlular (Godların kraliçesi Tamora'nın iki oğlu) isimlerini yazmasın diye ellerini söyleyemesin diye de dilini keserler Lavinia'nın Lavinia öylece yaşamaya devam eder ve Titus Tamora'dan intikamını alırken Lavinia'yı da öldürür hikaye çok uzun olduğu için özeti böyle yamuk yumuk bir şey oldu ama Shakespeare'in yazdığı ilk tarihsel oyunlardandır benim de en sevdiğim oyunlardan biridir Titus. Filmi de var tavsiye ederim. Lavinia mitolojide de geçiyor ama silik bi karakter. Mitolojik göndermelerini kulak ardı ettiğinde çok şiirsel ve çok güzel bir isim

Sana katiliyorum. cok guzel isimler ama gunluk hayatta siritir gibi geliyor,
Anastasya da bunlardan biri mesela benim de cok hosuma gidiyor ama koymam :)

benim bildigim hikayesinde lavinia, mevhibe beyat'a yazılmış. o zamanlar ilhan selçuk'un eşiymiş ve o dönemlerin en güzel kadınlarındanmış mevhibe hanım, giyimi muhabbeti tavrı başkaymış. nereden duydum hatırlamıyorum ama şiirin ona yazıldığını boyle bir şiir programında falan izlemiştim sanki. zaten googledan aratınca çıkıyor hoş kadınmış.

kız ismi olarak da güzel bence neden olmasın. sonra lisede falan erkekler aşık olur kızıma da o şarkıyı soylerler diye takılırım ben bi tek :)

hıkayeyı bu kadar derın bılmıyordum .paylasım ıcın tesekkurler

bunu hıc bılmıyordum .benım bıldıgım sadece tıtus'un guzeller guzelı kızının adı .ve tabıkı de Özdemır asaf'ın sıır'ın oykusu .oykuden ve sarkıdan cok etkılendıgım ıcın bu ısmı cok begenırım .

suzancıgım bende nıye çok ii anlaşıyoruz dıe merak edıodum:)))eğer ilerde kızım olursa lavınya koymayı dusunuorum....o şarkıyıda çok sevıorum :))))YALANLAR ISTIYORSAN YALANLAR SÖYLEYEYİM İNCİNİRSİN YINEDE SEN BILIRSIN SANA GİTME DEMIYECEGIM AMA GİTME LAVINYA....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…