- 23 Ağustos 2012
- 52.435
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.804
- 898
- Konu Sahibi PembePaltolu
Bayildim, bayildim, bayildim !!!! hepsi cok tatli, tatli gunlerde kullan insallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayildim, bayildim, bayildim !!!! hepsi cok tatli, tatli gunlerde kullan insallah :)
canım havluların nevresim takımların çok şıklar güle güle aşkla kullan
hepsi çok tatlı canım mutlulukla kullanırsın inşallah:)![]()
daha çok var çeyizciklerin belli canımbekliyoruzzzz
![]()
hepsi çok guzel gule gule agız tadıyla kullanmak nasıp olur insallah:)
piknik sepetini de cok sevdim nerden aldığını soyleyebilir misin![]()
herşeyin çok güzel maşallah canım hayırlısıyla agız tadıyla güzel günlerde kullanırsın inşallah..
birşey sorcam seninde benim gibi evenmene vakit var anlaşılan elektrikli aletlerin garantisi sorununu nasıl hallettin? ben o nedenle almıyorum daha....
canım mutlu günlerde kullanırsın umarım her şeyini, mutlu sağlıklı güzel günlerde :))
yalnı ben bi şey sorucam hemen :)
![]()
bu nevresimi ya da bu markayı diyeyim nerden alıyosunuz ? forumda bi arkadaşta daha gördüm aynısını? english homelardan memnun kalmadım ben bir de bu markayı denemek istiyorum nerden bulabilirim?
şu pembiş pasta setine bayıldım.:112:.hani kız çocuklarının oyuncak evcilik setleri olur ya aynı onlara benziyor...iyi günlerde olsun...
diğer arkadaşı bilmiyorum ama ben YKM'den aldım,tabii kullanmadığım için kalitesini bilemiyorum,Engleish Home'larımı da kullanmadım çeyiz olduğundan.