• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lay Lay Lom

Bence avukatla anlaşın. davanın sonucunda para istemiyorum aldığımız tüm tazminat sizin olsun deyin.

ya annem uğraşma kızım değmez diyor ama 600 kişi ekli hepside bizim okulda rezil oldum yani ekran görüntüsü atmak nedir ya? durup dururken kıza saydırmışım gibi olmuş yani.
Hakkini ara lutfen. Boyle ugrasmayalim dedikce yuzsuzler artiyor. Cezasini ceksin ki mahkemeye git gel ona en buyuk ceza.

Okulda ben sikayetci oldum dersin mahkemeye verdim dersin. Ugrasacak bir sey yok gidip sikayetci ol. Seni zir durumda bırakmaya hakki var mi? Peki yaptigi yanina mi kalsin? Ohh rezil ettim o bir sey yapamadi zaten yapamaz diye cevresine hava atsin

bu ısın pesını bırakmayın karakola gıdın savcılıga gıdın dılekce yazın sıkayet edın lutfen

Konuşmalarınızı tarafsız gözle bir okuyun tekrar. Küfür olmasa bile herhangi bir hakaret kelimeniz, cümleniz yok değil mi?

Savcılığa suç duyurusunda bulunun, Anayasanın 20,21,22. maddeleri ihlal edilmiş görünüyor, o maddelere göre "haberleşme hürriyeti ve haberleşmenin gizliliği esastır" savcılık makamı karşı tarafın kimlik bilgilerini araştırıp bulur.
Dava açılır ve davayı avukat tutamasanız dahi kendiniz takip edebilirsiniz.

Hızlı hareket etmelisin
belgeler elektronik ortama ait olduğu için belli bir süresi var
karakola elindeki belgelerle suç duyurusunda bulun
Savcılığa da olabilir

Ek olarak devlet özel avukatı olmayan her davaya avukat atamak zorunda değil mi ya ?

Hızlı hareket etmelisin
belgeler elektronik ortama ait olduğu için belli bir süresi var
karakola elindeki belgelerle suç duyurusunda bulun
Savcılığa da olabilir

Ek olarak devlet özel avukatı olmayan her davaya avukat atamak zorunda değil mi ya ?
bu olay cuma oldu. Çarşamba gitsem geç olur mu?

Back
X