Arkadaşlar lazer epilasyonla ilgili birçok mağdur olmuş arkadaşım ve tanıdığım var lütfen referans alarak araştırarak gidin. Lazer cihazı diyerek birçok uyduruk,çin malı cihazlarla işlem yapan yerler var. Ben kendim ve ailem Ankarada Caddesinde de yaptırdım çokta memnun kaldım. Yılbaşı nedeniyle Tüm Vücut 1650 TL ye kampanya yapmışlar şiddetle tavsiye ederim Orada leyla hn diye halkla ilişkilerde bir bayan var ulaşırsanız size yardımcı olacaktır. tel 00
Ya acaba makinelerinin adı nedir biliyomusunuz? birde bu ücreti seans seansmı ödediniz yada öyle ödeme imkanı varmıdır ki acaba?[/QUO
bu kamanya hala geçerlimi? bir de hangi marka cihaz kullanıyorlar?Arkadaşlar lazer epilasyonla ilgili birçok mağdur olmuş arkadaşım ve tanıdığım var lütfen referans alarak araştırarak gidin. Lazer cihazı diyerek birçok uyduruk,çin malı cihazlarla işlem yapan yerler var. Ben kendim ve ailem Ankarada Caddesinde de yaptırdım çokta memnun kaldım. Yılbaşı nedeniyle Tüm Vücut 1650 TL ye kampanya yapmışlar şiddetle tavsiye ederim Orada leyla hn diye halkla ilişkilerde bir bayan var ulaşırsanız size yardımcı olacaktır. tel 00
bu kamanya hala geçerlimi? bir de hangi marka cihaz kullanıyorlar?[/
Bütün lazer sistemleri var, kampanya durumlarını bilmiyorum 0312 428 3000 telefonları arayıp sorarsınız.
ben lazerimi özel Clnc Medilife da yaptırıyorum tavsiye ederim :)
Koru hastanesi herkesi para olarak gören biryer çok pahalı bir kez gittim birdaha asla.kızlar koru hastanesine giden var mıı ???
Buketcim biliyosun orayı sana ben önermiştim yalnız bi şey merak ettim şimdi. Ben alt bacak+bikini+koltuk altı 6 seansı 1300 Tl'ye aldım, sen hangi bölgeleri ne kadara aldın?Arkadaşlar benim bildiğim en iyisi Alexandrite ve yanık olmaması için mutlaka doktor kontrolünde olması lazım. Zaten aslında sadece doktorların yapması yasalmış, güzellik salonları bu işi kaçak yapıyormuş. Ben de Dr. Seval Karasatı'nın muayenehanesine gidiyorum, gayet memnumum.
Ben de aynı bölgeleri 6 seans 1300 TL'ye aldım, aslında tüm bacak+bikini+koltuk altı almayı düşünmüştüm 2000tlye sonra üst bacağım az olunca vazgeçtim.Buketcim biliyosun orayı sana ben önermiştim yalnız bi şey merak ettim şimdi. Ben alt bacak+bikini+koltuk altı 6 seansı 1300 Tl'ye aldım, sen hangi bölgeleri ne kadara aldın?
Mehmet Akgün gerçekten medikal estetiğin ve lazer epilasyonun tek ismi Ankarada.Klinik ortamı steril çalışanlar çok ilgili ve hepsi gerçekten işlerinde uzmanlar.Ben de tavsiye ederim.Güven sizin için önemli ise Dr.Mehmet Akgün ile mutlaka görüşmelisiniz.Evet haklisiniz guven cok onemli Ben Mehmet Akgün'ün klinigine gidiyorum memnunum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?