Ayy bende gittim tatlım gitmez olaydımm o nası bi fiyattı öle seansı 685 tl tüm bacak genital kol bölgesi 5 seans bide mehmet akgünün yeri nerde kızlar ?? O ne kadara yapıyor??Koru hastanesi herkesi para olarak gören biryer çok pahalı bir kez gittim birdaha asla.
Kizilayda yeri park bulvari üstü fiyatı ara konuş canım benceAyy bende gittim tatlım gitmez olaydımm o nası bi fiyattı öle seansı 685 tl tüm bacak genital kol bölgesi 5 seans bide mehmet akgünün yeri nerde kızlar ?? O ne kadara yapıyor??
En iyi cihaz Alexandrate diye biliyorum. Biz ailecek gittik çok memnun kaldık.Gittiğim yerin telini yazayım fiyatlarda kampanya varmı sorarsınız. 0
Bütün ankara lazer e aynı yorumu yapmissiniz yanılıyor olabilirim ama üyeliğiniz reklam amaçlı açılan bir üyelik gibi geldiBen Dikmen 19 Mayıs Hastanesi içindeki güzellik merkezinde yaptırdım arkadaşlar, alex kullanılıyor, yapan kişi çok tecrübeli, ortam sıcak samimi, ben kurtuldum kıllarımdan, sizede çok tavsiye ederim
Mrb 19 mayinsin yorumunami yoksa mehmet akgunin yorumumu reklam amacli ???. Bende karar veremedimm nereye gdecegimi...tunalida mavi isik guzellik merkezi varmis .giden varmi??ama bu isi polikilinkte yaptirmak en gzueli dimj sadece gden varmi ogrenmek istedi.Bütün ankara lazer e aynı yorumu yapmissiniz yanılıyor olabilirim ama üyeliğiniz reklam amaçlı açılan bir üyelik gibi geldi
Genital bölge hariç kızlar yapıyorlar canım bende sevgilimi götürüyorum.Mehmet akgune gidenle4r..mehmet bey mi yoksa bayanmi yapiyor lazeri esimde goturnek istiyorum...ikimzide de cok az var ama tamamen kurtylmK istiyoruz...esiyle gden varmi lazere
Benm erkekler hakkında pek bilgim yok Mehmet Bey girmiyor ama bildiğim kadarıyla .Mehmet akgune gidenle4r..mehmet bey mi yoksa bayanmi yapiyor lazeri esimde goturnek istiyorum...ikimzide de cok az var ama tamamen kurtylmK istiyoruz...esiyle gden varmi lazere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?