Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ara almayı düşünmüştüm. Biraz araştırdıktan sonra vazgeçtim.
Bütün tüyler üzerinde tek tek durman gerekiyormuş. Ne kadar sürer düşün artık.
Bir de o şekilde uğraşsan bile işe yaradığı kesin değil.
Yine de kullananların deneyimlerini dinlemek isterim. Çünkü ben de bıktım artık kıl tüy işinden![]()
almaaaaaaaaa almaaaaaaaa alma bacum alma beni maf etti bende evde yaparim diye sevinmistim
bacaklarimdaki killarda dönme yapti bacaklarim yara bere icinde cilt doktoru kirem verdi alma sonra yazarim valtim yok
arkadaşlar evde kullanılabilen lazer epilasyon aleti almayı düşünüyorum ama kararsızım kullanan varmı lütfen deneyimlerinizi yazarmısınız ,konumun taşınmamasını rica ediyorum ,sizin cevaplarınız çok önemli ona göre karar vereceğim
Bende almayı dusunuyordum takı arkadasım ayarını yapamamıs bacagını leke yaptı bence lazere gıt derım
Cunku uzman olmayan bırı urunu. Degerlendırıp. Kullanmaya basladıgında.
Bu tıp sonuclar verıyo arkıdasım sımdı yanan ya da renk regısen bolgeye her gun elma kabugu suruyor ısallah gecer almaktan vazgectım ben
Arkadaşım ben kullanmıyorum ama çok yakın bir komşumuz kullanıyordu hemde çok iyi bir marka idi fakat kadının dedigine göre epilasyon aletleri gözenekleri kapatıyormuş kadının kardeşi kuaför o söylemiş kardeşi agdayı onaylıyormuş komşumuz bir ay epilasyon 1 ay agda kullanıyordu gözenekleri açılsın diye birde jiletten hiç farkı yok diyor artık şimdi tamamen bıraktı
zaten lazere gidiyorum hatta bugün randevum var ama bir fayda göremedim bu yüzden lazeri bırakıp buna devam etmeyi düşünmüştüm ,bildiğim kadarıyla bu cihaz çok yüksek akımlı bir cihaz değil nasıl yakmış ayağını arkadaşın korktum şimdi , ben de yüz bölgesine yapmak için alıcaktım
Pıyasada bı cok marka uzaktan atıs
Jel sekılınde
Sogutmalı olsun
5 6 tıpte makına var ben cok luks bı yere gıttım kadın jelı surdu sonrada makınayı deydırdı yandım keske sıkayet etseydım mahvederdım onları o acıyla hala bır hafta acı cektım
Bıde yuz cok uzun suryo ben yuz ıcın tenın accık koyu ıse alexsanıdır onerıyorm. Eger ıse yaramıyosa makınanı degıstır
Cılt tıpıne gore lazer merkezlerınde ona gore cıhaznonerılıyor
Illa o cıhaz var ddıye. O cıhaza gıtme derım yada lazer merkezınındegıstırıp baska ve toplu bır cok makınanın. Oldugu merkeze gıt derım ıse yaramayan bır sey ıcın bosuna para odeme.
Hem ısık alıyosn sanada cebıne de yazık kı emınım sende parayı sokakta havada kazanmıyosundur