lazer yüzde aşırı tüylenme gibi bir sorununuz yoksa ihtiyaç değil istektir.siz kaç kere 1 oda da yaşadığınızı evinizin durumunu parasızlığınızı yakınmadınız mı.bugün lazere gitmekten bahsetmişsiniz kırmak için yazmadım ama bayağı mantıksız geldi.
Merhaba iyi bir yer arıyorum İstanbul Avrupa yakasında.
Malum son teknoloji soprano ice makinası ama fiyatlar biraz pahalı.
Bir güzellik merkezine gittim o da diode artemis 600 h kullanıyor bu cihaza giden oldu mu soğutma başlıklı imiş ?
Kafam baya karıştı neyi tercih etmeliyim bilemiyorum hepsi farklı birşey söylüyor biri heryeri alalım diyor biri sırası olmaz cogalır diyor..
Not: Konunun buraya değil epilasyon bölümüne acilması gerektiğini biliyorum lakin burda cabuk görülüyor orada kimse görmüyor bir süre durduktan sonra taşır mısınız konumu lütfen.
Isim vermeniz mümkün mu acaba bizlerinde arastirma imkanı olur boylecemerhaba.ben de istanbul avrupa yakasındayım.bi merkeze gittim.istanbulda sadece onlarda olan bir cihaz kullanıyorar.diyotmuş ama jet lazer sanırım.o kadar memnun kaldım ki.1 yıldır ne tüylenmem oldu ne de başka sorun.merkez çok çok ilgiliydi.yüzde yüz tavsiye ederim.bir kadının tüylerini hiç düşünmeden yaşaması ne büyük rahatlıkmış
İsim ogrenebildiniz miIsim vermeniz mümkün mu acaba bizlerinde arastirma imkanı olur boylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?