- Konu Sahibi wincase123
-
esmer tenliyim ve gecen e-light ıpl lazer yapıldı kolaltıma asırı acılı oldu.benim için alex önerir misiniz alex'de acı çok oluyor mu.benim için önerebileceğiniz başka bi alet var mı?
7 seansla 10 seans arasında,kişinin ten rengi kıl yspısı hormonlarına bağlı olarak değişir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Peki seans aralıkları ne kadar oluyor ayda bir mi daha mı uzun süreli
Merhaba...
Benm bı sorum olacaktı.Evlıyım ve artık bebek dusunuyoruz artık korunmuyorum fakat bı taraftanda lazere gıdıyrum butun vucut ıcın benım endısem hamıle kaldgmı farkedemden lazer yaptırırsam bebegıme bırsey olurmu ? Hıc gebe oldgnu farketmeden lazer yaptgnz hastanz oldumu ?
Merhaba,
Bütün sayfaları dikkatlice okudum.konu da açtım ama yine de sormadan gecemeyecegim;
Alex ile 1 seans lazer yaptırdım. Ama şimdi 2.nesil diod diye bir makina var ona mi geçse diye düşünüyorum. Beyaz tenim, koyu renk tüyü m var.
merhaba lazer yaptırdım 8 seans bir hastanede.ancak kıllarım tamamen bitmedi.almak zorunda kalıyorum yine.ben napıcam şimdi ? kalan kıllar açık renk diye makine görmezmiş ama upuzun oluyorlar ve almak mecburi.neyle temizleyebilirim onları
merhaba,
tüm bacak, genital ve koltuk altı için diode lazere gidicem. önümüzdeki günlerde ilk seans olacak.
diode lazerin esmer tene daha uygun olduğunu duydum. çok aşırı olmasa da esmer tenliyim.
bi kullanıcıya önce alex.le başlayıp diode lazerle devam edin demişsiniz. direkt diode lazerle başladığımda sonuç sizce nasıl olur?
bir de diode lazer, alex lazere göre daha fazla mı acı verici acaba?
şimdiden teşekkürler
göbek ve göğüs bölgesine lazer yaptıırılabilirmi?
Alex kalin killarda etkili bi cihazdir.diod lazer hem kalin killarda hem ince killarda etkili bi makinadir ama kalinlarda alex dioddan daha etkili hizli sonuc veren bi cihazdir ve bu yuzden once alexle baslamak daha iyi olur.alex daha acilidir dioda gore
ya eve bi tane lazer makinası alıp kendimiz tüm bölgelerimize yapsak olmuyo mu :44::44::44::44::44:
150-200 bin liran varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?