- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 946
- 198
- 35
- Konu Sahibi yagmur0007
-
iğneli epilasyonun iz bıraktığı doğrumudur?Iğneli çok uyuz bir olay. Bi kere çıktıkça gidiyorsun her tüyün uzama hızı aynı olmadığı için gittikten bikaç gün sonra yenileri çıkıyor yeniden gitmek zorunda kalıyorsun. Yaklaşık bir yıl boyunca çenemdeki 5 tane tüy için gitmeme rağmen bitmedi.
jiletle alınca çoğalma olmadı mıYıllar önce yaptırdım, tek tük , ymuşak çıkar hiç rahatsız etmez onları da jiletle hallediyorum.
iğ
iğneli epilasyonun iz bıraktığı doğrumudur?
mesela sizde o 5 tüy bi kere yapılınca bi daha ne zaman gidiyosunuz?
iğnelinin çok daha etkli olduğunu duymuştum..
geçen günde diot lazer yapan bi yere sordum..diyorki alexi her yerden toplatmaya başlattılar onda çok yanık vakası olduğu için...Hayır bende iz bırakma olmadı. Üç günde bir gittiğimi bilirimben alex lazere de gittim. Lazeri tek geçerim.
Fito adli bir krem varLazer epilasyon yaptırmaya başladım ben 2inci seyans'a girdim kolumda benlerim var onların renkleri daha bi koyu oldu böyle bişey yaşayan var mı acaba lütfen yardımcı olun çok tedirgin oldum benler çünkü tehlikeli derler hep
geçen günde diot lazer yapan bi yere sordum..diyorki alexi her yerden toplatmaya başlattılar onda çok yanık vakası olduğu için...
ama bi arkadaşımda yüzüne diot ütüleme yaptırmıştı..nasıl artmıştı o tüyler şaşırdım..
yani alex en iyi sonuç verendir diyorlardı ne yapacağımı bilemedim..
tabii yüz için hiçbi şekilde önermiyorlar
ben 6 seans gittim 8-10 tane kaldı onları 2-3 ayda bir toparlama olarak çok uyguna bir kaç atışla temizliyorlar.Koltuk altima lazer yaptiriyorum. 3 seans oldu. Azalma var tuylerde. Ama lazerle tuylerin yuzde seksenbesi yok olur, kalanini ciktikca igneli epilasyon yapacagiz diyor gittigim yer. Sizin de boyle mi oldu? Tamami lazerle bitmiyo mu?
geçen günde diot lazer yapan bi yere sordum..diyorki alexi her yerden toplatmaya başlattılar onda çok yanık vakası olduğu için...
ama bi arkadaşımda yüzüne diot ütüleme yaptırmıştı..nasıl artmıştı o tüyler şaşırdım..
yani alex en iyi sonuç verendir diyorlardı ne yapacağımı bilemedim..
tabii yüz için hiçbi şekilde önermiyorlar
hay Allah bazı yerlerde de diodu şiddetle tavsiye ediyorlar. kafam çok karıştı ben de yaptırmak istiyorum ama hangisine gitsem bilemedim şimdi??Diotu da denemişliğim var :) giden parama acıyorum. Seans sonrası dökülme bile olmadı aynen uzadı kılcıklarım. Alexi tek geçerim ben açıkçası. Birçok bölgeye de gidiyorum halihazırda.
hay Allah bazı yerlerde de diodu şiddetle tavsiye ediyorlar. kafam çok karıştı ben de yaptırmak istiyorum ama hangisine gitsem bilemedim şimdi??
bilgisi olan var mı acaba? bana da bi yardım etseniz?
Koltuk altima lazer yaptiriyorum. 3 seans oldu. Azalma var tuylerde. Ama lazerle tuylerin yuzde seksenbesi yok olur, kalanini ciktikca igneli epilasyon yapacagiz diyor gittigim yer. Sizin de boyle mi oldu? Tamami lazerle bitmiyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?