Kişisel Bakım Ürünleri lazer epilasyon

ebruli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
94
45
88
31
Merhaba kızlar
Hepimizin büyük sıkıntısı olan kıllar benimde en büyük sıkıntım dışarı lazere gitmek istemiyorum o yüzden şu
remington 6750 lazer epilasyon aletinden almak istiyorum aranızda kullanıp memnun kalan var mı yada önere bileceğiniz başka bir lazer epilasyon aletide olabilir

Evde lazer epilasyon dışarıda yaptırdığınız gibi olmuyor. Adı lazer ama kendi değil.

Şöyle özetleyebilirim, ağdadan daha uzun aralıklarla ağdadan çok daha az acıtacak bir aletle düzenli olarak kıl tüy almaya devam ediyorsunuz. Almayı bırakırsanız bir süre sonra aynı şekilde geri dönüyorlar.

Ama gerçek lazer epilasyon öyle değil. Giden geri gelmiyor, en azından ben de gelmedi 5-6 yıl ve 2 hamileliğe rağmen.

Braun kullanıyorum, arkadaşımda da philips var. Benzerler genel olarak ufak tefek farklılıkları var. Aklıma gelen mesela onunki şarj edilip kullanılıyor benimki ise kablosuyla.

Son düzenleme:
dışarıya gitmek daha mantıklı o zaman teşekkür ederim
Dışarıya gitmek daha mantıklı o zaman teşekkür ederim

dışarıya gitmek daha mantıklı o zaman teşekkür ederim

Dışarıya gitmek daha mantıklı o zaman teşekkür ederim
Evet özellikle büyük alanlar için. Mesela benim alt bacaklarım 4 seansta bitmişti.
Evde kendim ise ufak alanları yapıyorum, yüz, koltukaltı gibi. Zaten bacaklarıma yapacak olsam dayanamaz sıkılırdım.

Evet özellikle büyük alanlar için. Mesela benim alt bacaklarım 4 seansta bitmişti.
Evde kendim ise ufak alanları yapıyorum, yüz, koltukaltı gibi. Zaten bacaklarıma yapacak olsam dayanamaz sıkılırdım.
Dışarıyada güvenemiyorum aslında çünkü giden tanıdıklarım var onlar pek memnun kalmadı gerçi herkesin kıl kökü kıl tipi farklıdır.Sizin bacaklarınızın 4 seansta bitmesi çok iyi yani normalde bi 6-7 seans gidiyor insanlar

hastane veya klinikte yaptırmak daha mantıklı 8 seansta tüm vucut gittim ve çok memnun kaldım. tabii herkesin kıl yapısı farklı süre ona göre değişebiliyor ama ilk seanstan sonra baya bir fark ediyor. ilk seanstan 40 gün sonra gitmiştim sonra süre kılların çıkışına göre değişiyor. beylikdüzü çevresindeyse mediplus estetikte yaptırabilirsin tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…