Lazer epilasyon

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Merhaba bagggyanlarrr :)) Bugün lazer epilasyon için bir güzellik merkezine gittim sözleşmeyi de imzaladım aklıma takilanlari da sordum ama sizlere de sormak istedim. Öncelikle aranizda genital bölgeye lazer yaptıran var mı? Ağrı sizi oluyor mu? Kullandıkları cihazlar ne kadar hijyenik. (İlgilenen kadın oldukça hijyenik bla bla bişeyler dedi de size de sormak istedim. Sonuçta o işini yapıyor ve tabi temiz diyecek :)) takıntılı olduğum için çok aklıma takılıyor şimdi ay oramı nasıl açarım ay ya pisse diye :) bana yardımcı olur musunuz?

Lazer makinası zaten değmiyor tenine...
O yüzden evet hijyenik
Uzaktan atım yapılıyor..
Altına da tek kullanımlık hvalu / çarşaf sererlerse hijyeniktir..

İlk seansta acıdan titredim ben.. Ölüyorum sandım annemler koluma girdiler o derece..
Ama sonraki seanslarda daha az normal acı oldu... Özellikle emla uyuşturucu krem kullanmaya başladım.
Şimdi bacaklarım daha çok acıyor..

Futbolcularında kullandıgı bi soğutucu sprey var. O özel bölge için iyi oluyor.
Eczaneden tedarik edebilirsiniz.

Evet genital bölgede belli yerler acıyor ama saniyelik acı.Tenine degmiyor cihaz ve rahatlığını görünce acısını görmeyeceksin sonradan bence :) Utanma kısmına gelince de çok doğal bir şey olduğunu düşün. O işlemi yapanlar için çok sıradan oluyor artık o yüzden birkaç dakikalık bir işlem.yum gözünü gitsin :)

Makinaya göre değişiklik gösterir tene değip değmediği.
Diode tene değerek yapılıyor.
İçerinin temizliğine bakın. Başlığın dezenfekte edilip edilmediğini gözleyin.
İlk bir kaç seans daha çok acı olmuştu. Şimdi sıkıntı yok. Ağda açısının yanında sinek ısığı
Bu arada utanma. Her gün kaç kişiyi görüyorlar. Daha önce gitmediğim için pişmanım.

Ben de yaptırmayı düşünüyorum, konuyu takipteyim. Ama güzellik merkezi kısmı kafamı karıştırdı, hastane dışındaki yerlere yaptırmayın deniyo çoğu zaman. Umarım o konuda sorun olmaz

Genital bölge tamamen alınıyor değil mi iç kismida ( ay sorarken utandım) Bende başlayacağım inş.ve merak ettiğim benim suan tüylerim uzadı ağla ile alıyorum eylül Ay i gibi başlayacağım acaba yine ağda ile mi akşam yoksa jilet ile mi.. eylulun ortası veya sonu gibi baslayacgom

alexandrite değmio zaten temas yok
utuleme de varmı temas hangisi sizinki ona göre iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…