Kızlar selam. Basenlerimden şikayetçiyim. Orantısızlar. Bir tek onlar gözüme çarpıyor.Ve spora rağmen erimiyorlar. Liposuction yaptırayım diyordum ama zormuş. Lazer lipolizi duydum sonra fakat bilemedim.
İzmir'de önerebileceğiniz doktor var mı ? Fiyatlar nasıl ?
Hangisini önerirsiniz ? Öneriyor musunuz? Yaptıranlar memnun mu ?
Ve yaptırdıktan sonra bir daha o şekil basendeki yumrular çıkmıyormuş diye duydum. Doğru mudur?
kimse yorum yapmamışbiri anlatsa da bizde fikir sahibi olabilsekk
İnsanlar bazen yardım etmeye korkuyor :)
Merhaba basenlerine önce klasik lipo 7.8.ay sonrada lazer lipo yaptırmış biri olarak kesinlikle lazer lipo tavsiye ederimilk ameliyatımda hatalı bi işlem sonucu (bunu daha sonra görüştüğüm doktorlar söyledi) iç bacakta sarkma dışlarda çukurluklar oluştu düzeltme ameliyatında lazer lipo ile bu sorunlar giderildi evet yumrular kalınlıklar gidiyor ve kilo alsanız da o bölgede çıkmıyor
ben İst.da yaptırdım
yazdım belki faydası olur
ben korkmuyorum da çok eski üyeyim paylaştım fazlasıyla ondan sürekli yazmak istemiyorum
sevgiler
lazer lipoliz yaptırmaya hazırlanıyorum ben de birkaç doktorla ve forumdan birkaç arkadaştan edindiğim bilgilerle Nazmi Bayçın ile görüştüm :))
Nazmi bayçın izmir de mi ?
Nazmi bayçın izmir de mi ?
Hakkınızda hayırlısı olsun kızlar. Ben daha ikisini de yaptırmadım. Sanırım eylül ekim gibi yaptıracağım . 10 kg vermeyi bekliyorum :)
siz benden öncesiniz. yorumları ayrıntılı yazarsanız sevinirimmmm.25 Nisan da ben de lazer lipoliz yaptıracağım. Yorumları takipteyim.
Kızlar selam. Basenlerimden şikayetçiyim. Orantısızlar. Bir tek onlar gözüme çarpıyor.Ve spora rağmen erimiyorlar. Liposuction yaptırayım diyordum ama zormuş. Lazer lipolizi duydum sonra fakat bilemedim.
İzmir'de önerebileceğiniz doktor var mı ? Fiyatlar nasıl ?
Hangisini önerirsiniz ? Öneriyor musunuz? Yaptıranlar memnun mu ?
Ve yaptırdıktan sonra bir daha o şekil basendeki yumrular çıkmıyormuş diye duydum. Doğru mudur?
ben 1 mayısa gün aldım lazer lipo için. doktorum i aşkar. bakalım bende yazarım sonuçları. çoookkk korkuyorum. halbuki bi sürü ameliyat oldum. genel anesteziyle olacakmış. korkuyorum işte.
teşekkurler. hatta vazgeçeyim diyorum yaa. o durumdayım. ama biliyorum herşey olana kadar sonra iyiki yaptırmışım diyorum.Korkma herşey güzel olacak ... Korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?