Lazer lipoliz mi Liposuction mı ? İzmir'de önerilen doktor ! :( Bir de memnuniyetlik.

Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur. :) Ben kendi şahsım adına memnun olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.Kendine güveni tam olan biri olması benimde ona güvenmem de çok etkili olmuştu.Görüştüğünüzde detaylarıyla tüm sorularınızı rahatlıkla sorabilceğiniz birisi.Ben lazer liposuction yapan bir kaç doktorla daha görüştüm, İzmirde. Nejdet Bey bu alanda adını duyurmuş biriydi ve bana en çok güven veren doktor oldu.Umarım sizin içinde en güzeli olur. :)

Ben bu lazer lipolizi okuyorum iki gündür, hastaların yatmasına bile gerek yok 1-1.5 saat süren bir operasyon, bitince yürüyerek evlerine gidebilirler demiş doktorlar ya. Tam kararımı vermiştim burda baya bir iyileşme süreci var kararsız kaldım allah Allah (

Operasyon süresinin kısa olması iyileşme süreci hakkında çok net bilgi vemiyor bence.Benim öyle olmadı en azından ama tamamen kişisel bi durum olabilir bilemiyorum.Ama sonuç kesinlikle değiyormuş dedirtiyor bundan şüpheniz olmasın :)

Arkadaşlar bende izmirde bu lipoliz yaptırmak istiyorum. Karın bölgesi için fiyat bilgisi verebilirmisiniz?

mrb arkadaslar bende basenlerimden sikayetciyim izmir de onerebilecginiz doktor varmi ve yaptiran arkadaslar memnunmu ??

mrb arkadaslar bende basenlerimden sikayetciyim izmir de onerebilecginiz doktor varmi ve yaptiran arkadaslar memnunmu ??
Bende düşünüyorum ama paramı toparladığım an Ekol Fatih bey e kesinlikle yaptırırum başka bir doktor asla düşünmem

sayfayı yeni okudum. ne kadar ödediğinizi öğrenebilirmiyim.

Merhaba, bu msj.dan sonra 3 sene geçmiş, bende ayak bileklerimden ameliyat olmak istiyorum, doktor arastiriyordum sizisizin yazinizi gördüm, bileklerinizde gözle görülür bir incelme oldumu ? Cvp yazarsaniz memnun olurum..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…