lazer lipoliz oldum sorusu olan varsa cevaplayabilirim:)

BAHAMEL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
21
0
36
lipoliz oldum henüz sargılarım bile açılmadı ama sakın sormayın nereye olduğumu memnun kalırsam eğer söyleyebilirim ancak.

şu anda memnunmuyum bilmiyorum cnm açıkçası henüz çok erken ben bacaklarımdan oldum çünkü en geç sonuç veren yermiş doktorun demesine göre 1.5 kilo yağ alındı dedi doktar ama sedyeden kalkarken hayal meyal gördüğüm kadarıyla birazıda kandı yani kanla karışık birşeyler vardı bakalım henüz bacaklarım mor bende daha önce yaptıran bir arkadaşa morlukların ne zaman geçtiğini sordum cevap bekliyorum.

doktor ismi vermek istemiyorum cnm eğer memnun kalırsam vericem demiştim en başında ama bilinen bir isim olduğunu söyleyebilirim

geçmiş olsun öncelikle çok mu kilolusun ben şuan 70 kg yum göbek bel düşünüyorum şöyle bişey duydum doğrumu önce zayıflaman gerekyomuş kalan fazlalıkları düzeltiyomuş doktor doğrumu bu ?

cnm ben kilolu değilim kilom 60 ama bacaklarımın dizden aşağısına yaptırdım zaten bu yöntem zayıflama yöntemi değil mesela sen 70 kilosun 10 kilo verdin diyelim hala göbegin basenin gitmediyse yapılabilir yani kilo versen iyi olur tabisenin için

ee canım kaç ay geçmiş üzerinden sonuctan memnunmusun morlukların ne kadar sürede geçti acı çektinmi sonucları paylaşırmısın

daha 17 gün oldu dikişler 10 günde düştü morluklar hala var zaten benim bacaklarım aşırı morarmıştı ve sol bacagımda hissizlik var hala doktor normal diyor şu ana kadar memnunum diyemem doktor 2 ay bekle dedi ama ne kadar fark olur bilemiyorum.

daha 17 gün oldu dikişler 10 günde düştü morluklar hala var zaten benim bacaklarım aşırı morarmıştı ve sol bacagımda hissizlik var hala doktor normal diyor şu ana kadar memnunum diyemem doktor 2 ay bekle dedi ama ne kadar fark olur bilemiyorum.

İnşallah çok memnun kalırsın. Benimde baldırlarım sizlere şenlik :)) ama cesaret edemiyorum
bakalım iki ay sonra nasıl olacak haberlerini bekliyoruz.

evet 20 gün geçti arkadaşlar ama hala tık yok valla pişmanmı olucam bilmiyorum hayallerim suya düştü gibi zaten bu sıcakta hala varis çorabını giyiyorum pişirdi beni valla sakın yazın olmayın mahvolursunuz anlatıldığı kadar kolay değil
ben çok rahatsız oldum 4 gün sargılar beni mahvetti sıktı sonra çorabı giydim pişirdi zaten marluklar ve his kaybım vardı birde bacağımda kasılma vardı ağrı aşırı değil öyle dayanılmaz değil sadece değince ağrıyodu yda vurunca biryere ama valla böyle olcağını bilemedim buradaki yorumlara göre kolaydı geldi ama.. çorabı çıkaramıyorum hemen şişiyor bacaklarım yaa bu sıcakta nasıl giyicem, valla yazın olursanız yandınız diyeyim.

Back
X