- 2 Mayıs 2017
- 15
- 1
- 86
- 47
- Konu Sahibi Gerisi_Hayat
-
ARİF EROĞLU VE NÜKET EROĞLU BU KONUDA MARKA.GEÇEN YIL AGUSTOS AYINDA YAPTIRDIM 8 AYLIK HAMİLE GİBİ DOLAŞIYODUM ORTALIKDA ŞİMDİ 34 BEDEN MANKEN GİBİ.AZCIK BOYDAN KISAYIM O KADAR:)Merhaba ben istanbulda yaşıyorum lazer lipoliz yaptırmak istiyorum bana önerebileceğiniz istanbul civarında doktor adı yazarmısınız
Merhaba canım yağı kırıp çekiyomu yoksa sadece kırıyomu?ARİF EROĞLU VE NÜKET EROĞLU BU KONUDA MARKA.GEÇEN YIL AGUSTOS AYINDA YAPTIRDIM 8 AYLIK HAMİLE GİBİ DOLAŞIYODUM ORTALIKDA ŞİMDİ 34 BEDEN MANKEN GİBİ.AZCIK BOYDAN KISAYIM O KADAR:)
CİDDİ TAVSİYE EDİYORUM.
Eritip çekiyo içerde bırakmıyo işlemden çıktığınızda yağlarınızı yanınıza veriyolar odanıza geliyo yağlar.valla dümdüz karnım artık belim incecik.Merhaba canım yağı kırıp çekiyomu yoksa sadece kırıyomu?
Sizin adınıza sevindim. Ben komple vücuda. İstiyorum. Siz sadece göbek bölgenizemi yaptırdınız. Ve fiyatı ne kadardı acabaEritip çekiyo içerde bırakmıyo işlemden çıktığınızda yağlarınızı yanınıza veriyolar odanıza geliyo yağlar.valla dümdüz karnım artık belim incecik.
Bide açılan kesilerden iz kalıyomu vücudunuzdaSizin adınıza sevindim. Ben komple vücuda. İstiyorum. Siz sadece göbek bölgenizemi yaptırdınız. Ve fiyatı ne kadardı acaba
Bel göbek sırt gıdı yaptırdım ben fiyatları diğer yerlere göre biraz pahalıydı ama değiyo.Bide açılan kesilerden iz kalıyomu vücudunuzda
Eritip çekiyo içerde bırakmıyo işlemden çıktığınızda yağlarınızı yanınıza veriyolar odanıza geliyo yağlar.valla dümdüz karnım artık belim incecik.
Vaser Liposuction ile yağ aldırmaLipocastuonla lipolizim farki nedir
LİPOSUCTİON nedir yağları farklı cihazla kazıyıp rendeliyorlarmış doğal olarak kimi yerde tümsek kimi yerde alçak göçükler oluyormuş ki gördüm onu yaptıranları çok pişmanlar ağrıları acıları morlukları dev boyutlarda 1 yıl tatil bile yapamıyorlar morluklardan dokuya da zarar veriyor kazırken rendelerken ama LİPOLİZ de lazerle eritiyolar yağı yani işlemden 3 hafta sonra tatile gidiyorsunuz çünkü ne morluk ne ağrı kalıyor vücutta.korse kullanıyorsunuz evet 3 hafta filan kişiye göre daha uzun veya daha kısa süreli. buna doktor karar veriyor deriye göre sanıyorum.Siz görüştünüz mü?Lipocastuonla lipolizim farki nedir
Ben girusmedim kafarim sporla zayiflamak daha sonrakalan girinti cikintilaari aldirmakLİPOSUCTİON nedir yağları farklı cihazla kazıyıp rendeliyorlarmış doğal olarak kimi yerde tümsek kimi yerde alçak göçükler oluyormuş ki gördüm onu yaptıranları çok pişmanlar ağrıları acıları morlukları dev boyutlarda 1 yıl tatil bile yapamıyorlar morluklardan dokuya da zarar veriyor kazırken rendelerken ama LİPOLİZ de lazerle eritiyolar yağı yani işlemden 3 hafta sonra tatile gidiyorsunuz çünkü ne morluk ne ağrı kalıyor vücutta.korse kullanıyorsunuz evet 3 hafta filan kişiye göre daha uzun veya daha kısa süreli. buna doktor karar veriyor deriye göre sanıyorum.Siz görüştünüz mü?
Ne yaptın canım yaptırdınmı operasyonu yaptırdıysan nasıl geçti bilgi verirmisinMerhaba ben istanbulda yaşıyorum lazer lipoliz yaptırmak istiyorum bana önerebileceğiniz istanbul civarında doktor adı yazarmısınız
Merhaba ben istanbulda yaşıyorum lazer lipoliz yaptırmak istiyorum bana önerebileceğiniz istanbul civarında doktor adı yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?