Lazer lipoliz

Merhaba Fatma hanim,

Siz ameliyat oldunuzmu?

Evet 26 eylülde ameliyatı oldum. Birgun hasranede kaldım ağri ve sızim olmadı. Korsede rahatsizlik vermiyor eve çıktığımda biraz zorlandım. Yatarken kalkarken ağrılarım oldu bu tam 1 ay sürdü. Korseyi çıkardığım da Göbek cevremde şekil bozukluğu olduğunu gördüm. Bunuda doktoruma gittiğimde söyledim. Kendi üstünden atmak icin korseden dolayı dedi tabi ben bu şekil bozukluğunun kendi hatası olduğunu söyleyince yağlarımı aldırdığım için göbekte sarkma olduğundan karın germe ameliyatında düzeltilebileceğini söyledi. Bu sefer de 6 Şubatta karın germe ameliyatı olucam

Sizin adiniza uzuldum simdi Fatma hanim, sadece karin bolgenizden mi ameliyat oldunuz? Sarkma nasil olusmus anlamadim? Ve hangi yontemle oldugunuz? Vaserde yagi erittikleri icin dengesizlik olmaz denilmiyormuydu?

Sizin yasiniz kac, hic dogum yaptiniz mi?

Doktorunuz kimdir acaba? Isterseniz ozelden yazabilirsiniz bana.

Nüket Hanım ve Arif beyin methini internet ve tv programlarından youtube kanallarından çokça duydum aradım ön görüşme için 350 tl istiyorlar eğer karar verirseniz 3d lazer lipoliz için operasyon fiyatından düşeriz diyorlar ama operasyon fiyatları ortalama ne kadar söylemiyorlar. ben basen kalça bölgesi için istiyorum sizden ortalama bir fiyat rica edebilirmiyim?

Merhaba evet bende çok uzman araştırdım. O isimlerinde görüşme yaptim en son Altan yücetaş adındaki doktora kendimi teslim ettim. Muyanesi ücretsiz sizi her ekilde bilgilendiriyor. Ve şuan karın germe ameliyatında oldum ve şuanki halimden çok memnunum fiyata gelicek olursak ben (sırt, bel, göbek, basen, iç bacak Ve diz) 13bin tl ödedim (karın germeye 10bin tl verdim.)

Kolları yazmayı unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…