Canımsın, çok teşekkür ederim canım benim..
Arkadaşlar benim bu operasyonum ilkinden çok daha ağır geçti..1.5 lt saf yağ çekildi ama ameliyat sonrası yan etkileri çok ağır yaşadım/yaşıyorum..
İlkinde genel olmasına rağmen hiç mide bulantısı baş dönmesi, kanama, sızma gibi şeyler yaşamamıştım..2.5 lt çekilmişti.
Bu operasyonda hepsini en ağır haliyle yaşadım, neden oldu bilemiyorum..Doktorum çok ilgilendi ama o da anlam veremedi.
Belki okuyanlarınız bilir, 2 ay önce rahim ağzım alındı benim..Yaklaşık 25 dakikalık bir genel anestezi aldım..
Ardarda olduğundan mıdır nedir, ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum..Müthiş bir baş ağrısı, baş dönmesi ve mide bulantısı var şuan..
Söylediklerine göre ameliyat esnasında kendimi çok kastığımdan dozu yüksek vermek zorunda kalmışlar..Yani genele kaymış sedasyon..Ben hiç bişey hatırlamıyorum tabi. (bu arada ben panikatağım, bu yazdıklarım sizi korkutmasın, büyük çoğunluk kolay geçiriyor operasyonu)
Doktorum devamlı telefon ediyor..Benim gidemeyeceğimi anlayıp ben gelip kontrol ve müdahale edeyim dedi..Bu kadar da düşünceli, ince bir adam..Ama ailemin haberi olmadığından kabul edemedim :)
Sabaha kadar bekleyeceğiz..
Şu an mithiş şişim haliyle..Ağrılarım var ama dayanılmayacak kadar değil..bir kaç güne geçer..
1 ay sonra fotoğraflayıp isteyenlere atacağım..Tanıdıklarıma veya aşina olduklarıma tabi.
Sizleri seviyorum, operasyonu olan, olmak isteyen herkese şimdiden gelmiş geçmiş olsun..Çok güzel sonuçları alırız umarım hepimiz..
Doktorum Nejdet Şişman, seni ve o fıstık eşin Gülçini de çok seviyorum
(Ameliyatta gülçinin bacaklarını takın bana diye sayıklayıp tüm ekibi koparmışım, siz anlayın nasıl bi fıstık olduğunu

)