Canım evet oldum bittim, çok hızlı gelişti, Istanbula zaten gelecektim, görüşme ayarladım, dr.uda beğendim içime sinince ani karar ve çok iyi netice aldım. Ben şu halimden bile çok mutluyum, yanin ödemler gitmese bile. Ben amelyattan çıktım, çok uzun narkoz aldiğimdan (meme büyütmede olduya) ilk günümü pek hatırlamıyorum. Memeden dolayı ağrılarım oldu, hatta arkadaşıma dedim "bu vaser nekadar basit bişeymiş böyle" ertesi gün saat 12 de hastaneden çıktık, Istanbulu gezdik gezdik dolaştık akşam saat 23 e kadar. Bi yattım, sabah farkettim, vaserde pek basite alinacak bi amelyat değil, böyle odunlarla dövülmüş gibiydim. Gün boyu yine geze geze iyileştim, sabah yine aynı. Dr.a pazartesi kontrole gittiğimde "beni niye bukadar dövdünüz" dedim, güldü. Çok abartı gezdim dedim, hiç oturmadım dedim, en iyisini yapmışsınız dedi, bu yüzden çok hızlı iyileştiniz dedi. Kazağımı çıkartırken bile "durun siz napıyorsunuz böyle çok kullanmayın kollarınızı" dedi, demekki bi bilse benim alış veriş torbaları taşıdığımı ve kaç tane olduğunu görseydi, birdaha fırça atardı. Uçağınıza 11 saat kalmış dedi, hadi hadi devam alış veriş yapın dedi veda etti. Anlican çok iyi geçti ağrı kesicilerde sağolsun tabii.
Konumu açtım, vaser albümuü yükledim. Bakabilirsin canım.