- Konu Sahibi _MedceziR_
Canım hayır bir yerden yağ alıp bir yere aktarma değil :) tumescent lipoda ameliyat öncesi yağ alınacak bölgelere sıvı enjekte ediliyor. Bu sıvı kan damarlarının büzüşmesine ve yağların kabarmasına neden oluyormuş (kek tarifi gibi oldu :)) böylelikle operasyon sonrası morluk ve şişlik minimal düzeyde oluyormuşmuş... Lakin bende ki morluk ve şişlik maksimum düzeyde :) özellikle enjekte edilen sıvının operasyondan sonra akması gerekiyor. Ben de akıntı çok olmadı. Sanırım bu yüzden de bu kadar şişlik var
Lzerlipo istiyordum ben aslında ama alınabilecek yağ miktarı çok az olunca vazgeçtim. Lipo için kullanılan en güvenli teknikler: vaser, lazer ve tumescentmiş zaten...
"tumescent lipo" diye topic açtım ve bugün tecrübelerimi oraya yazdım. Ordan da okuyabilirsin canım..

Lzerlipo istiyordum ben aslında ama alınabilecek yağ miktarı çok az olunca vazgeçtim. Lipo için kullanılan en güvenli teknikler: vaser, lazer ve tumescentmiş zaten...
"tumescent lipo" diye topic açtım ve bugün tecrübelerimi oraya yazdım. Ordan da okuyabilirsin canım..