- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi _MedceziR_
Burada benim resimlerimi görüp, benim doktoruma gidip "çok iyi iş çıkarmışsınız ama med hala memnun değilmiş" diyen arkadaş kim çabık çıksın ortaya
Memnun olmama durumu olabilir mi yahu, aradaki fark ortada. Ben çırpı bacak olmayı beklediğim için, gözüme hala kalın görünüyorlar
Yaklaşık 2 hafta sonra 3. ayıma giricem. Dediğim gibi ben troid hastası olduğum için ödemlerimin gitmesi hayli zaman aldı/alıyor.
Doktorum çok titiz, çok ilgili..Bugün renkli dobler çektirmem için bir reçete yazdı, bacaklardaki duruma iyice bakıp öyle hareket edecek..lpg için de ücretsiz seçenek sundu 2. bir operasyondan önce..Cidden parayla pulla, maddiyatla hiç işi yok yav..Mahçup oluyorum her gittiğimde..Neredeyse sadece ameliyat parası ödedim, ekstra işlemlerin hiç birinden ücret almadı.
Lazerlipo konusunda cidden çok titiz çalışıyor. Ve ısrarla şunu söylüyor; "herkese lazerlipo uygulanamaz"...Yani her gidene, hadi tamam ameliyat yapalım seni demiyor.
Ben her hafta resim çekiyorum hala
Arada bir yüklerim çektiklerimi..

kaldı ki senin sonuçların güzel ha senin istediğin gibi değil onu da minik dokunuşla halledecek ve senin doktorun cidden iyi bir doktor yaklaşımı çok çok iyi