lazer yöntemiyle burun ameliyatı

evet bende görüstüm banada 3,5oo dediler hatta hemen lokal ile yapariz kapali teknik ile belki ikinci gune bile alciyi alabilriim dedi.normalde 3, gunu aliniyomus.bende cok fazla degisiklik yapmaacak ben ufak bir burun öyle kalkik falan istemedim.ücüncü gunde bant takacak ten rengi 6.gunu onuda cikaririz artik dönersin dediler.valla cok candan bi sekreteri var icimi eritti resmen ben ciddi ciddi düsünüyorum.ama olan arkadaslar varya bilgi sahibi olmayida isterim.sende bisey ögrenirsen haber ver bende sana haber ederim canim.görüsürz.

Slm aslında gercekten başarılı sonuclar alinabliyosa nester değmeden güzel birsey acaba sonucları kalicimi kapalı teknikle olduğu için düşme olabilirmi size yaptıkları ameliyatların fotolarını gönderdiler mı bende istiyorum olacaktimda ama korktum Dr 3 4 saat burun florayı yapıyorlar bu yöntem ne kadar gerçekçi bilmiyorum ya da kaç senedir yapılıyor bunlar önemli bende bu konuya ilgi duydum öğrendiklerinizi burdan paylaşmaya devam ederseniz sevinirim

ben bu yeni yöntemi kesinlikle bütün arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.
kesik yok, morluk yok, şişlik yok, ağrı yok.
ameliyattan çıktığımda kolumda serum bile yoktu düşünün. artık eski yöntemle yapılan burun ameliyatları yerine lazer tekniğiyle yapılan burun ameliyatları var.
ameliyat olacak arkadaşların bu yöntemleri araştırmasını tavsiye ederim.

reklam yapıyorsun diye üstüme saldırılmasını istemediğimden doktor adı vermiyorum ama böyle bir yöntemden de habersiz kalmanızı istemem.

ben biraz arastirdim dün gece ali beyi de baya guvenilir geldi bana taki ben 3 yildir amelyiat olmak icin doktor arastiriyorum.kendi sitesinde diyorki üc gun alci sonra ücüncü gunu alciyi aliyorum plaster yapistiriyorum ve 7.gun anlasilmayacak derecede burnunuz hazir diyor.helede ilk ayda burnun modeli yüzde 90 oturuyormus.yakup avsarda öyle diyor fakat 9 milyar istiyordu acaba ali bey kaca yapar bu ameliyati pesine düsecegim bu hafta bakalim.ögrendikce sizede yazarim.ve ameliyatlari 1 saat sürüyormus.morarma ve sisme cok az ve bazen hic olmuyormus.bende ögreneyim size haber ederim arkadaslar.ama baya ilgimi cekti dogrusu.

valla bende merak ettim doğrusu

ameliyattan çıktığımda kolumda serum bile yoktu düşünün. artık eski yöntemle yapılan burun ameliyatları yerine lazer tekniğiyle yapılan burun ameliyatları var.

reklam yapıyorsun diye üstüme saldırılmasını istemediğimden doktor adı vermiyorum ama böyle bir yöntemden de habersiz kalmanızı istemem.

fiyat olarak nnnasıl peki?

kesik yok diorsunuz ya peki nasıl oluyor, yani içten içe yakarak mı şekillendiriyor kemikleri :1: çok merak ettim dogrusu.. kim yapar ne kadara yapar?? (özelden yazarsan sevinirim)

kesikle kemiğin zaten alakası yoktur. kesik burna girmek için kullanılır, lazer kullanılınca kesikle değil milimlik noktalardan girerler içeri.
ve dediğiniz gibi kemiği kırmadan şekillendirirler. lazerle kemiği hamurlaştırıp dilenilen şekle getiriyorlar diyebiliriz.
henüz özel mesaj atamıyorum, konuyla ilgili arama yaptırırsanız açıklamalı videolar bulabilirsiniz internette.

kesikle kemiğin zaten alakası yoktur. kesik burna girmek için kullanılır, lazer kullanılınca kesikle değil milimlik noktalardan girerler içeri.
ve dediğiniz gibi kemiği kırmadan şekillendirirler. lazerle kemiği hamurlaştırıp dilenilen şekle getiriyorlar diyebiliriz.
henüz özel mesaj atamıyorum, konuyla ilgili arama yaptırırsanız açıklamalı videolar bulabilirsiniz internette.

ewet bende o milimetrik kesilerden bahsetmiştim. sonuçta tamamen dıştan yapılan bir işlem değilmiş. ama yok artık dedim izlerken. cidden çok enteresanmış. hele geri dönüşümü olması beni çok şaşırttı.. :9: keşke önceden haberim olabilseydi, çok güzel bir teknikmiş, etkileyici..

zaten lazer destekli ameliyatlar son 10-15 yıldır bir çok alanda yapılıyor.
meme estetiği, diş estetiği, burun, göz, yağ aldırma, germe vb. ameliyatlarda.

medikal alanda yeni bir çağın başladığını düşünüyorum gerçekten. o acılı, ağrılı, korkulu ameliyatlar geride kaldı.
doktorlar çoğunlukla narkoza bile gerek görmüyorlar bu ameliyatlarda, lokal anesteziyle hallediyorlar.

zaten lazer destekli ameliyatlar son 10-15 yıldır bir çok alanda yapılıyor.
meme estetiği, diş estetiği, burun, göz, yağ aldırma, germe vb. ameliyatlarda.

medikal alanda yeni bir çağın başladığını düşünüyorum gerçekten. o acılı, ağrılı, korkulu ameliyatlar geride kaldı.
doktorlar çoğunlukla narkoza bile gerek görmüyorlar bu ameliyatlarda, lokal anesteziyle hallediyorlar.

ewett artık her yerde lazer kullanılıyor ama bu gerçekten çok farklı geldi bana. yani kemik hücrelerinin lazer ile şekilllendirilebilmesi çok enteresan. acısız, ağrısız, şişsiz,tamponsuz, morsuz bir burun ameliyatı insan başka ne ister kii.. hem de geri dönüşümlü. ben en çok buna taktım. burnumu begenmedim eski halini istiyorum diyince eski şekle geri döndürüyorlarmış, tıp çok ilerledi doğrusu:9::9:

Yani biz boşa mı çektik bu kadar acıyı, gerçekten doğruysa mucize gibi bir şey bu. ben de burnumu hiç beğenmiyorum hatta eski halini arıyorum fiyatı da makul olsa ben de yaptırıversem.

vallahi boşuna çekmişiz.
sen bana ne aralıkta bir fiyatın senin için uygun olacağını söyle ben sana makul olup olmadığını söyleyeyim fiyatın.

mesaj hakkım yok henüz çünkü. özelden yazamıyorum.

gercekten anlatıldıgı gibiyse çok güzel bi yöntem ama karar vermek cok zor bu baslıgı gorunce kafam karıstı bende hazıranda burnumu yaptrmayı dusunuyorum annem genel anestezi almamı ıstemıyo bu yontem lokalse daha mı iiiii acaba

geçmiş olsun canım. bende burun ameliyatını araştırıyorum kardeşimin burnu 2 defa kırıldı. şimdi nefes alamıyor ve çok eğildi. bana bu ameliyat hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim.

araştırmak çok önemli de tecrübelerini paylaşırsa arkadslar çok iii olur ben tam doktoruma bile karar vermişti ona bile karar vermem 1 sene mi aldı lokla olduguna gore amelyattan cok operasyon gibidir heralde

Back
X