lazer yöntemiyle burun ameliyatı

ben istanbuldayım daaa birebir görüşsek de herhangi bir pürüzden bahsedileceğini sanmıyorum.Adam yöntemi uyguluyosa ve bundan kazanç da elde ediyosa çıkıp da bu yöntemin zararları sakıncaları şudur demez de yaptıran birilerini bulmak gerek.Ya da kobay olarak kendimiz adıycaz :1:

haklısın. bu yöntem benim anladığım kadarıyla burun ucunda problemi olmayan sadece burun kemerinden kurtulmak isteyenler için uygun bir yöntem. sanırım mailime cevap verirken özellikle sormama rağmen bu yüzden değinmediler bu konuya.

hakkımızda hayırlısı ne diyiym,çok özeniyorum doğuştan güzel burnu olanlara ve de cesaret edip de estetik ameliyatla da olsa istediği gibi burna kavuşanlara...ama bu yöntemi de araştırıcam ve bulguları burdan paylaşıcam

biliyo musunuz,ben Ali Bey'e mail attım,sorularımı yönelttm ama yanıt dönmedi bana :2: merkezi aradım,görüştüğüm bayansa bantın çıkması 2 haftayı bulabilir dedi,fiyat olarak da düşündüğümden yüksek bi rakam söledi.Dİlimin ucuna bu durumda lazerin diğerlerinden ne farkı kaldı,BTM'de de aynı sürede bantlar çıkıyo,üstelik de 2000 tlye ameliyat yapılıyo demek geldi ancak yine de ali bey ile görüşmeden yorum yapmadım,belki kız o kadar ayrıntılı bilemiyodur,ne biliym :78:

yav bana oye bırsey demedırler telde yha herkese farklı konusuolar yha en uyuz oldugum olay sadece ekömıgım alıncaksa gtmemın alemı yok

biliyo musunuz,ben Ali Bey'e mail attım,sorularımı yönelttm ama yanıt dönmedi bana :2: merkezi aradım,görüştüğüm bayansa bantın çıkması 2 haftayı bulabilir dedi,fiyat olarak da düşündüğümden yüksek bi rakam söledi.Dİlimin ucuna bu durumda lazerin diğerlerinden ne farkı kaldı,BTM'de de aynı sürede bantlar çıkıyo,üstelik de 2000 tlye ameliyat yapılıyo demek geldi ancak yine de ali bey ile görüşmeden yorum yapmadım,belki kız o kadar ayrıntılı bilemiyodur,ne biliym :78:

yok arkadasim onlarin maille cevap yolu yok su bilg.problem varmis hatta sekreter kendi mail adresini verdi ki resimler ulasssin diye.sadece resimleri yolla 2 gun sonra onlari ara .ben valla üc yildir baska doktoru dusunuyodum ama su anda karraimi verdim.hem bantlar iki haftada cikmiyo 4 .gunu ateli aliyomus flaster yapistiriyomus zaten sisme olmuyor dedi ali bey 3 gun kalsa yeter bir hafta sonra dönersin dedi.yanak dolguda sordum onuda yaparim bi muayaene etmeden olmaz dedi 300 euroymus bir paket raisse dolgu 1 yil dayaniyomus flasteri cikarincada yapabilriim uygun görürsem dedi.erime falan olmuyor iyilesme asamasinda.dedi.hafif bir dolgu istersen eger bir kutu yetermis.bakalim bekliyoruz yeni bilgileri.

canim sana kac dediler normalde 4 milyarmis ama 3,5 a yapiylarmis ??hemen herkesede ayni fiyati vermisler.

cnm sana su burun kanatları deıl burnun genel olarak yanlarını goturemıyorlarmı lazerle acaba yha pof bıde su uc kısmı? bana yapılablıyor demıslewrdıSS:??

canim benim oflayip poslama stres yok.inan bana git görüs yaptir hemen herseyi yapiyolar ama benim aldigim bilgiler kendi burnum dogrultusunda.birerbir görüs bu hafta zamanin varsa??hic daralmadan bunalmadan.sana yazik gülüm ne bu stress.

Stres yapılmıycak bi konu değil ki...burnunu yaptırıp da eski haline dönmek isteyenler bile var,bi de çok önemli bir sorun olmadan yaptırınca bizimki keyfi bir amwliyat sonuçta ve yaptırıp da kötü bi sonuçla karşılaşmaktan korkuyo insan,valla ben süperplastı aradım,anlattım,bayan bana fiyat olarak 5 ile 10bin TL arasında bir fiyat tutar dedi ve de bantların çıkması 2 haftayı bulur dedi ki zaten diğer burun ameliyatlarında da aynı şeyler geçerli ancak ben ali beyin sekreteri ile konuşmadım,bugün bi de onu arıym,bakalım ne diycekler

eee ali beyin telefonu da merkezin telefonu ile aynı,arayıp ali beyin sekreteri ile mi görüşücem dediniz ya,siz nasıl görüştünüz?

kızlar bende burnumu yaptırmak istiyorum sağlık açısından bir problemim yok ama ruh sağlığı açısından problemliyim ben :21:iğneden bile çok korkuyorum :26:

arkadaşlar önce bir sakin olalım. bu merkezde burun ameliyatı olmuş bir arkadaşım var. benim hesabımdan çok detaylı yazmak istemediği için her şeyi anlatmamış olabilir. şimdi sizin için de mahsuru yoksa tamamen onun ağzından yazacağım tecrübelerini.

lazerle burun ameliyatı yöntemini kadınlar kulübünde duymuş. bunun üzerine nette araştırmış ve doktorlarla ve merkezle ilgili videoları bulmuş. izledikten sonra hemen arayıp randevu aldı, randevuyu benim yanımda aldı hatta ve merkeze beraber gittik.
doktor bey, muayene ücretsiz olmasına rağmen arkadaşımla yaklaşık 2 saat ilgilendi, neler yapacağını açık açık anlattı, hasta fotolarına baktık, gerçekten çok başarılı sonuçlar alınmıştı. çok güven veren bir hali vardı doktorun. ameliyat günü kararlaştırıldı o gün.
ameliyata da beraber gittik. yaklaşık 1 saatlik kısa bir ameliyattı. çıktığında şiş, morluk, ağrı yoktu. tampon zaten koyulmamıştı.
bu ameliyatla sadece kemik mi düzeltiliyor falan diye endişesi olan arkadaşlarım için söylüyorum şimdi. kesinlikle hayır.
istenilen her müdahele yapılabiliyor. kanatlar, kemik, burun ucu... zaten işte bu yüzden doktorla görüşün diyorum. eminim ki o, kafanızdaki bütün soru işaretlerini yanıtlayacaktır.
sadece ben, daha önce de burun ameliyatı olmuş bir sürü arkadaşımı görmüş biri olarak, bu ameliyatın ne kadar hafif ve zahmetsiz geçtiğine şahidim.
arkadaşımın bandajlarıysa yeni çıktı, sonuçtan çok memnun. şişlik neredeyse yok.

arkadaşlar önce bir sakin olalım. bu merkezde burun ameliyatı olmuş bir arkadaşım var. benim hesabımdan çok detaylı yazmak istemediği için her şeyi anlatmamış olabilir. şimdi sizin için de mahsuru yoksa tamamen onun ağzından yazacağım tecrübelerini.

lazerle burun ameliyatı yöntemini kadınlar kulübünde duymuş. bunun üzerine nette araştırmış ve doktorlarla ve merkezle ilgili videoları bulmuş. izledikten sonra hemen arayıp randevu aldı, randevuyu benim yanımda aldı hatta ve merkeze beraber gittik.
doktor bey, muayene ücretsiz olmasına rağmen arkadaşımla yaklaşık 2 saat ilgilendi, neler yapacağını açık açık anlattı, hasta fotolarına baktık, gerçekten çok başarılı sonuçlar alınmıştı. çok güven veren bir hali vardı doktorun. ameliyat günü kararlaştırıldı o gün.
ameliyata da beraber gittik. yaklaşık 1 saatlik kısa bir ameliyattı. çıktığında şiş, morluk, ağrı yoktu. tampon zaten koyulmamıştı.
bu ameliyatla sadece kemik mi düzeltiliyor falan diye endişesi olan arkadaşlarım için söylüyorum şimdi. kesinlikle hayır.
istenilen her müdahele yapılabiliyor. kanatlar, kemik, burun ucu... zaten işte bu yüzden doktorla görüşün diyorum. eminim ki o, kafanızdaki bütün soru işaretlerini yanıtlayacaktır.
sadece ben, daha önce de burun ameliyatı olmuş bir sürü arkadaşımı görmüş biri olarak, bu ameliyatın ne kadar hafif ve zahmetsiz geçtiğine şahidim.
arkadaşımın bandajlarıysa yeni çıktı, sonuçtan çok memnun. şişlik neredeyse yok.

canım arkadasın ali dumanda mı oldu ameliyatı ? kardeşimde olmak istiyor ama baska yerlerde fiyatlar 5500 lerde flan gezince ali beyinde fiyatı uygun olunca biraz çekiniyor açıkcası ? ameliyatı nerde yapıyor kendi yerinde mi hastanede mi ? diger doktorlarda sanırım hastane masrafını ödüyoruz .

Öncelikle ceycu'ya çok çok teşekkürler.kediistedi,ben merkezi aradığımda zaten bu operasyon için de 5bin tlden başladığı söylendi,yani diğer operasyonlardan çok ucuz değil,2 bin tlye de burun estetiği yaptırıp memnun olanlar var.Tabi bu yöntem daha pratik görünüyo onlara göre,ancak yine de 5bin tl beni aşar,o ayrı

Öncelikle ceycu'ya çok çok teşekkürler.kediistedi,ben merkezi aradığımda zaten bu operasyon için de 5bin tlden başladığı söylendi,yani diğer operasyonlardan çok ucuz değil,2 bin tlye de burun estetiği yaptırıp memnun olanlar var.Tabi bu yöntem daha pratik görünüyo onlara göre,ancak yine de 5bin tl beni aşar,o ayrı

ali bey için 3500 lerden bahsetmişler ama . 5000 bizide aşar =)

ali bey için 3500 lerden bahsetmişler ama . 5000 bizide aşar =)

evet işte,anlamadım,merkezi arayıp bilgi alma hatından bağlanarak görüştüğüm kişi 5bin ile 10bin tl arasında tutabileceğini söyledi bu operasyonun ve de diğer burun ameliyatlarından daha erken çıkarılmadığını söyledi bantların ama o bayan eksik/yanlış biliyo olabilir,neticede bu kadar insan bişey söylüyosa bi bildikleri var demektir

evet işte,anlamadım,merkezi arayıp bilgi alma hatından bağlanarak görüştüğüm kişi 5bin ile 10bin tl arasında tutabileceğini söyledi bu operasyonun ve de diğer burun ameliyatlarından daha erken çıkarılmadığını söyledi bantların ama o bayan eksik/yanlış biliyo olabilir,neticede bu kadar insan bişey söylüyosa bi bildikleri var demektir

belki popülerlkten artmıştır fiyatlar =)

Back
X