arkadaşlar önce bir sakin olalım. bu merkezde burun ameliyatı olmuş bir arkadaşım var. benim hesabımdan çok detaylı yazmak istemediği için her şeyi anlatmamış olabilir. şimdi sizin için de mahsuru yoksa tamamen onun ağzından yazacağım tecrübelerini.
lazerle burun ameliyatı yöntemini kadınlar kulübünde duymuş. bunun üzerine nette araştırmış ve doktorlarla ve merkezle ilgili videoları bulmuş. izledikten sonra hemen arayıp randevu aldı, randevuyu benim yanımda aldı hatta ve merkeze beraber gittik.
doktor bey, muayene ücretsiz olmasına rağmen arkadaşımla yaklaşık 2 saat ilgilendi, neler yapacağını açık açık anlattı, hasta fotolarına baktık, gerçekten çok başarılı sonuçlar alınmıştı. çok güven veren bir hali vardı doktorun. ameliyat günü kararlaştırıldı o gün.
ameliyata da beraber gittik. yaklaşık 1 saatlik kısa bir ameliyattı. çıktığında şiş, morluk, ağrı yoktu. tampon zaten koyulmamıştı.
bu ameliyatla sadece kemik mi düzeltiliyor falan diye endişesi olan arkadaşlarım için söylüyorum şimdi. kesinlikle hayır.
istenilen her müdahele yapılabiliyor. kanatlar, kemik, burun ucu... zaten işte bu yüzden doktorla görüşün diyorum. eminim ki o, kafanızdaki bütün soru işaretlerini yanıtlayacaktır.
sadece ben, daha önce de burun ameliyatı olmuş bir sürü arkadaşımı görmüş biri olarak, bu ameliyatın ne kadar hafif ve zahmetsiz geçtiğine şahidim.
arkadaşımın bandajlarıysa yeni çıktı, sonuçtan çok memnun. şişlik neredeyse yok.